تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سایت‌هایی که ناخواسته ویروسی شده‌اند!

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    پست ها
    458

    5 سایت‌هایی که ناخواسته ویروسی شده‌اند!

    ايتنا


    کارشناسان هشدار دادند، بیش از 10 هزار سایت بریتانیایی به صورت ناخواسته میزبان برنامه‌های ویروسی و هرزنامه‌ها شده‌اند.


    در صورت مراجعه کاربران به این سایت‌ها، برنامه‌های جاسوسی و مخرب به صورت خودکار روی کامپیوترهای شخصی کاربران نصب می‌شود و اطلاعات شخصی آن‌ها را به سرقت می‌برد.

    این سایت‌ها که در زمینه‌های مختلف خودرو، کاریابی، گردشگری و ... فعالیت می‌کنند، به صورت کاملا ناخواسته به این ویروس‌ها آلوده شده‌اند و هنوز هیچ وصله امنیتی برای آن‌ها ارایه نشده است.

    کارشناسان پس از بررسی‌های خود اعلام کرده‌اند که این سایت‌ها به نوعی برنامه‌ ویروسی با نام MPack آلوده شده‌اند و می‌توانند مشکلات فراوانی را برای هر یک از کاربران به همراه داشته باشند.

    برای نخستین بار MPack در نرم‌افزارهای امنیتی شرکت پاندا در می 2007 کشف شد و هم‌اکنون روی بیش از 160 هزار کامپیوتر شخصی نصب شده است.

  2. #2
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان
    پست ها
    6,088

    پيش فرض

    زرشك!!!
    يا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •