تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: یک نرم افزار جالب برای تست نرم افزارهای امنیتی

داره خودمونی میشه BERJIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض یک نرم افزار جالب برای تست نرم افزارهای امنیتی

این برنامه کم حجم که برای شما معرفی خواهد شد اسمش Advanced Process Termination می باشد به این دلیل که تواین چند وقت تو چندتا تاپیک بحث ضعفهای آنتی ویروسهاووجود باگهای مختلف وعدم کارایی سلف پروتکشن انتی ویروسهادر مقابله با حملات هکری بحث شدمن این این برنامه راگذاشتم تا دوستان از مقاومت آنتی ویروس خودشون یا همون سلف پروتکشنش آگاه بشند.کار این برنامه اینه که با متودهای مختلف شما می تونید یک پروسه رو ازحافظه سیستمتون از کار بندازیدمن برای کاسپر امتحانش کردم ونتونست اونو غیر فعال کنه البته برای زون آلارم متاسفانه تونست اونو غیر فعال کنه.در ضمن این برنامه رایگان می باشد.

حجم:53 کیلو بایت

لینک مستقیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BERJIS; 27-06-2007 at 22:22.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    جالب بود آیا قابلیت آپدیت هم داره تا تست های جدیدی رو انجام بدیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این برنامه ای که من اینجا گذاشتم آخرین نسخه اش است وقابلیت آپدیت هم نداره .در ضمن دوستانی که روی نرم افزارهای امنیتی خودشون چک کردند نتیجه اش رو بذارند ومتدی رو که آنتی ویروسشون یا فایروالشون در برابر اون نتونسته مقاومت کنه را گزارش بدهند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

صبر کن من یه فایر وال انتخاب کنم با عکس نتیجه رو می ذارم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

همه متدهای این برنامه قابل اطمینان نیستن.یکیشون خطای سیستمی ایجاد کرد.
    من روی نورتون امتحان کردم.یکی از متدهاش تونست یکی از سرویسهای آنتی ویروس را از کار بندازه ولی بلافاصله اون سرویس مجددا اجرا شد و شروع به کار کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای فایروال زون آلارم دو پروسه وجود داره یکیvsmon.exeو دیگری zlclient.exeمی باشه که اولی روفقط kill kernel2ودومی رو kill kernel2به همراهkill10از کار می اندازه وجفت این پروسه ها هم پس از غیر فعال شدن توسط برنامه مجددا فعال نمیشند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BERJIS; 28-06-2007 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه متدهای این برنامه قابل اطمینان نیستن.یکیشون خطای سیستمی ایجاد کرد.
    من روی نورتون امتحان کردم.یکی از متدهاش تونست یکی از سرویسهای آنتی ویروس را از کار بندازه ولی بلافاصله اون سرویس مجددا اجرا شد و شروع به کار کرد.
    متوجه منظورت نمیشم از چه لحاظ قابل اطمینان نیست!!!

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما متاسفانه اومدین و اسم این برنامه رو گذاشتین " برنامه ای برای تست آنتی ویروس " !!!!
    و این اشتباه هست !!!!
    برنامه همونطور که از اسمش پیداست یک process terminator با امکانات advanced هست نه یک برنامه صرفا برای تست آنتی ویروسها !!!!
    شرمنده ولی اصلا فیلد خوبی رو برای تست self protection انتخاب نکردین ...
    شما وقتی میتونین بگین یک آنتی ویروس و حالا هر نرم افزار امنیتی دیگه از self protection بالایی برخوردار هست که با حملات Memory اونو تست کنین و نه با یک process terminator ساده ...
    structure این برنامه کاملا شبیه task manager خود ویندوز هست حالا شاید با امکانات بیشتر ...
    موقعی که اسم تاپیک رو دیدم گفتم حتما برنامه ای گذاشتین که روی memory حملاتی رو انجام میده ولی ...
    به هر حال اصلا فیلد مناسبی برای تست self protection و حالا هر نوع محافظت دیگه ای انتخاب نکردین ...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کسپرسکی رو که نتونست غیرفعال کنه و همچنین فایروال کومودو رو هم به همین صورت

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما متاسفانه اومدین و اسم این برنامه رو گذاشتین " برنامه ای برای تست آنتی ویروس " !!!!
    و این اشتباه هست !!!!
    برنامه همونطور که از اسمش پیداست یک process terminator با امکانات advanced هست نه یک برنامه صرفا برای تست آنتی ویروسها !!!!
    شرمنده ولی اصلا فیلد خوبی رو برای تست self protection انتخاب نکردین ...
    شما وقتی میتونین بگین یک آنتی ویروس و حالا هر نرم افزار امنیتی دیگه از self protection بالایی برخوردار هست که با حملات Memory اونو تست کنین و نه با یک process terminator ساده ...
    structure این برنامه کاملا شبیه task manager خود ویندوز هست حالا شاید با امکانات بیشتر ...
    موقعی که اسم تاپیک رو دیدم گفتم حتما برنامه ای گذاشتین که روی memory حملاتی رو انجام میده ولی ...
    به هر حال اصلا فیلد مناسبی برای تست self protection و حالا هر نوع محافظت دیگه ای انتخاب نکردین ...
    دوست عزیز بهترهhelpبرنامه رو بخونید بعد متوجه میشید کار این برنامه چی هست.فکر میکنم تست مدنظر شما اینه که یه ویروس بذاریم بعد روش کلیک کنیم بینیم ایا پروسه های نرم افزارهای امنیتی میتونند در مقابل غیر فعال شدنش مقاومت کنند!!! هدف از حملاتی که یک برنامه مخرب روی حافظه سیستم انجام میده هم غیر فعال کردن پروسه های مهم نرم افزارهای امنیتی می باشه دقیقا مانندکار این برنامه البته بطور اتوماتیک.مثلا برای برنامه مخرب پروسه های سیستمی نرم افزارهای امنیتی مشخص شده وبا اجرای برنامه اون با استفاده از یک روش خاص سعی در غیر فعال کردن این پروسه ها در حافظه سیستم داره ولی در این برنامه ما خودمون پروسه ها را انتخاب می کنیم وغیر فعال می کنیم در واقع هدف نهایی هردو برنامه مشترک ولی طرز عملشون فرق میکنه .ودر اصل هم اون هدف نهایی است که مهمه .چه بسا در حال حاضر هم کسی از این روشها برای ساختن برنامه های مخرب استفاده کنه هرچند سازنده این برنامه اظهار داشته که این روشها پابلیک نشدند ونحوه عملکردشون برای عموم مشخص نیست.این برنامه به نظر من با اینکه حجمش کمه اما برنامه ای کارا برای تست نرم افزارهای امنیتی است شما هیچ برنامه دیگی با اینهمه متد برای غیر فعال کردنه یک پروسه پیدا نمیکنیداکثر برنامه های سیمولاتور برای تست نرم افزارهای امنیتی معمولا از یک یا دو روش برای غیر فعال کردن استفاده می کنند.امیدوارم شما دوست عزیز وبقیه دوستان رومتوجه کارایی این برنامه کرده باشم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •