با سلام
من نياز شديد به پسورد ويندوز قبليم دارم . چطور مي تونم پيداش كنم . خيلي ضرورويه . ممنون مي شم كمكم كنيد
با سلام
من نياز شديد به پسورد ويندوز قبليم دارم . چطور مي تونم پيداش كنم . خيلي ضرورويه . ممنون مي شم كمكم كنيد
اگه ویندوزت دیگه بالا نمیاد پسورت تو فایل Sam هست که رمزنگاری میشه همینجوری الکیم هک نمیشه
اینجا یه آموزشی هست ببین بکارت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jalal; 22-06-2007 at 12:18.
نه من ويندوز جديد زدم . چون تعدادي از فايلهام encrypt شدن توي ويندوز قبلي . براي باز كردن اونها توي ويندوز جديد نياز به فهمدين پسورد ويندوز قبليم دارم. در ضمن من وقتي با كابر administrator مي خوام كه log in بشم مي كه : unable to log you because an account restriction . جريان چيه ؟
Last edited by sajad; 22-06-2007 at 12:42.
برای وارد شدن به پوشه ها به این عکسها نگاه کنید
یه کار راحت هم هست منوی tools و فولدر آپشن تب view تیک آخرینه گزینه رو بردارید use Simplefile sharing
روی پوشه ای که نمیتونید واردش بشید کلیک راست Properties
![]()
ممنونم از راهماييتون . اما متاسفانه gpedit.msc باز نمي شه . چي كار كنم ؟
خوب مشکلی نیست از این راه برید و بقیه کار رو انجام بدید
منوی tools و فولدر آپشن تب view تیک آخرینه گزینه رو بردارید use Simplefile sharing
متاسفانه اين گزينه هم د رمن نيست . ببينين مي گم شايد اصلا مشكل من در همين مسايل باشه . نه مي تونم وارد gpedit بشم . نه اينكه اين گزينه در folder option هست . و وقتي هم مي خوام بار كابر administrator وارد شم مي گه unabe to log you because an account restriction . لطفا كمكم كنيد /
سیستم رو logOut کنید و کلیدهای Alt+ctrl+del رو بزنید و وارد administraotr بشید
وقتي يوزر و پسورد رو وارد مي كنم : unabe to log you because an account restriction . موندم چي كار كنم ؟
کدوم مگه روی Administrator هم پسور گذاشتین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)