سلام به همه ی دوستان. امیدوارم از دست امتحانات خلاص شده باشید.
دوست دارم تو این تاپیک با بحثی کاملا منطقی در مورد کمپانی های مختلف گوشی به نتیجه ای برسیم که خیلی ها دوست دارن اونو بدونن پس لطفا الکی و بدون هیچ دلیل محکمی نظر ندید ممنون(پــو یـــا)
سلام به همه ی دوستان. امیدوارم از دست امتحانات خلاص شده باشید.
دوست دارم تو این تاپیک با بحثی کاملا منطقی در مورد کمپانی های مختلف گوشی به نتیجه ای برسیم که خیلی ها دوست دارن اونو بدونن پس لطفا الکی و بدون هیچ دلیل محکمی نظر ندید ممنون(پــو یـــا)
دوست عزیز من این تاپیک ها تا حالا زیاد زده شده اخر سر هم راه به جایی نبردن و بسته شدن
در ضمن هیچ برندی برتری مطلق نداره که ما حالا یکیشون رو انتخاب کنیم
اول خودم شروع می کنم.
به نظر من نوکیا موفق ترین چون تونسته با گوشی های خوبی که میزنه بین مردم جا باز کنه مخصوصا اینکه برای هر آدمی گوشی داره یعنی می تونه سلیقه های مختلف رو ساپورت کنه تنها مشکلی که داره اینه که یه ذره گوشی هاش بزرگه. ولی داره این مشکل رو یواش یواش حل میکنه.
سامسونگ باید گفت تو طراحی بهترینه چیزی که نیاز به توضیح نداره اصولا شما از گوشی های پاکت پیسی فرضتون گوشی های بسیار بزرگی ولی سامسونگ تو این زمینه گوشی های کوچیکی رو به بازار عرضه کرده.تنها مشکلش اینه که بین مردم جا نیفتاده هرچند این مشکل نیست ولی برای کمپانی مشکل بزرگی
سونی اریکسون!! سونی یادمه تا 2 سال پیش محبوب ترین گوشیش پی 910 یا پی 800 بود و هیچ محبوبیت خاصی نداشت اما اومد واکمن و سایبر شات رو قاطیش کرد و الان داره خوب میفروشه .
وسلام
با شما تا حدودی موافقم اما باید بگم باید تو این تاپیک تکلیفش مشخص بشه حتما می پرسید چرا؟؟؟؟ چون هنوز که هنوزه ما تو هر تاپیکی میریم هر بحثی که باشه بحث به موضوع این تاپیک برمی گرده و کاملا از مسیر اصلی خودش خارج میشه. شاید این تاپیک بتونه خاتمه به این صحبتها بده بــــرای همیشه(امیدوارم)
نمونه بگم مثلا تو بحث کا 850 بحث منحرف شد به اینکه کا 850 بهتره از ان 95 یا برعکس
آقای بی نشان شما اگر حرفای من رو قبول دارید کمک کنید این بحث رو خاتمه بدیم
این تاپیک آخرشم میشه دعوا، بعدش هم بسته میشه!!!!!!
بهتر بود میگفتی از چه نظر این کمپانی ها نسبت به هم برتر هستن ....
از نظر استقبال مردم ...؟
از نظر امار قروش ...؟
از نظر کارکرد ...؟ از نظر امکانات ...؟
به نظر من بهترین برند Lg هست چون این فرصتو به سونی اریکسون داد که به مقام چهارم فروش جهانی برسه.
باید به جوانها فرصت داد.
البته خودم به Pantech رای دادم چون یه گوشی پنتک برای یه دوستام خردم 3 سال پیش اینقدر ازش راضی هست. هر وقت منو می بینه دعام می کنه.
نوکیا و سونی وسامسونگ و موتو هم فقط در و دکان هستند به هیچ دردی نمی خوره . مثلا همین 5500 نوکیا هیچ امکاناتی نداره الکی 300 هزار تومن آدم باید جاش پول بده. یا همین P990 چی چیه ؟ مثل ازدها می مونه .
گوشی فقط Pantech و Lg .
جدا از شوخی بیایم در مورد برند هایی به غیر از سونی و نوکیا بحث کنیم.
سونی و نوکیا رو همه می شناسن.
حداقل گزینه ها رو کامل کن ,مثل hp ,موتورولا ,بلک بری و ...................
اینجوری عادلانه تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)