دوستان چرا این فارسی ساز من قاطی داره؟ هم از لینکی که تو انجمن فلش بودن دانلود کردم هم از هم از CD خودم ولی هر بار همین مشکل و داره خواهشا کمک کنید
اینم عکسش
![]()
دوستان چرا این فارسی ساز من قاطی داره؟ هم از لینکی که تو انجمن فلش بودن دانلود کردم هم از هم از CD خودم ولی هر بار همین مشکل و داره خواهشا کمک کنید
اینم عکسش
![]()
سلام
برای حل این مشکل راحل خاصی وجود نداره
من در این مواقع یا ویندوز رو عوض میکنم یا از فارسی نویس های دیگه استفاده میکنم
میشه از فونتهای مستقیم هم استفاده کرد
پیشنهاد :
فونتها رو از شاخه ویندوز حذف کنید و برنامه رو هم انیستال کنید مجدد نصب کنید
موفق باشی
پس مال شما هم اینطوری شده من فکر کرده بودم از رجیسترشه
به هر حال ممنون![]()
فارسی ساز مریم واسه من هم بعضی موقع قاطی میکنه ولی بعدش درست میشه.....
آره مثل اینکه مریم این مشکلات رو داره.... من هم یکی از سیستمهای شرکت اینجوریه... هم سیستم خونه... روی سیستم شرکت یه ویندوز سرور داشتم که اینطوری شد... بعدش اومدم یه ایکس پی هم کنارش نصب کردم... اما بازم مریمش همینجوری بود و اصلا درست کار نکرد... واقعا که حیف... دیگه واقعا مجبورم از پروین استفاده کنم که اونم فونت مورد علاقم رو نداره...
سلام مهران جان.
من هم متاسفانه مدتی بود که با نرم افزار مریم همین مشکل رو داشتم. بعد از مدتی به طور اتفاقی متوجه شدم که پس از نصب نرم افزار اسکنرم( کانن 3200F ) این مشکل پیش می آد. احتمالا مریم با یکی از نرم افزارهای سیستمت مشکل داره.
برای رفع این مشکل:
1- یک بار از اول ویندوز نصب کن و بلافاصله مریم رو نصب کن. هر کدوم از نرم افزارهاتو که نصب کردی یک بار مریم رو امتحان کن تا متوجه بشی که مشکل از کجاست. اگر واست امکان داره که از اون برنامه که با مریم مشکل داره صرف نظر کنی که خوب همه چی حله.(من نمی تونستم بی خیال اسکنر بشم)
اگر هم نمی تونی به موارد بعدی توجه کن:
2- از فتوشاپ CS-Me استفاده کن که با استفاده از فونتهای دارای پیشوند B (فونتهای فارسی ورد) به طور مستقیم فارسی تایپ می کنه و قابلیت اصلاح متن فارسی هم داره.
3- از نرم افزار فارسی نویس "کلیپ بورد" استفاده کن. با همون فونتهای سری F مریم کار می کنه.
faghat AMD جان مرسی مال منم یکدفعه خوب شد اصلا نمی دونم چوری واقعا برام تعجب اوره
فارسی ساز قاطی نمی کنه شما باید زبون دستگاهت رو فارسی کنی از تو کنترل پنل
نه دوست فکر نکنم از اون باشهفارسی ساز قاطی نمی کنه شما باید زبون دستگاهت رو فارسی کنی از تو کنترل پنل![]()
Last edited by Mehran NZ; 07-07-2007 at 21:41.
سلام
پایتون عزیز این متسفانه راه منطقی و قابل قبولی برای حل این مشکل نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)