تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست نرم افزار برای افزایش سرعت اینترنت در ویستا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض درخواست نرم افزار برای افزایش سرعت اینترنت در ویستا

سلام نرم افزاری برای افزایش سرعت اینترنت در ویندوز ویستا میخوام اگه میشه بذارید ممنون میشم

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ظاهرا رو ويستا جواب ميده ...

Excellence Flash Speed 200% 3.7

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1.1MB

داره خودمونی میشه سیاوش با مرام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه پیشنهاد بهت می کنم دمبال این جور نرم افزار ها نباش چون اکثرآ تفاوت عمده ای در سیستمت اعمال نخواهد شد پس وقت خودت رونگیر تازه اگرم پیدا بشه خیلی هاش کار نمی کنه . من یه پیش نهاد برات دارم که فکر کنم بدردت بخوره
    برای این کار:
    به Control Panel ویندوز بروید. سپس به بخش System and Maintenance و بعد به Administrative Tools مراجعه کنید.
    اکنون در داخل لیست بر روی Services کلیک کنید.
    حالا پنجره جدیدی برای شما بازخواهد شد که در آن نام و نوع Service فعال در ویندوز ویستای خود را مشاهده میکنید.
    در اینجا شما باید طبق نیاز و خواسته خود هر یک از سرویس های فعال که بدردت نمی خوره رو غیر فعال کنی .
    به عنوان مثال قصد داریم Windows Firewall که خیلی رو سرعت اینترنت تأثیر داره (البته از یه اینترنت سکیوریتی بایئ استفاده کنی)را غیر فعال یا قطع کن تا پس از راه اندازی دوباره سیستم اجرا نشود .
    بدین منظور:
    ابتدا Windows Firewall را انتخاب کنید و روی آن را راست کلیک کنید ، سپس یر روی گزینه Properties کلیک کنید تا پنجره ای برای شما باز شود.
    در پنجره باز شده شما از قسمت StartupType می توانید مشخص کنید که برنامه از دفعات بعد به صورت خودکار فعال گردد یا به شکل دستی و یا همواره غیرفعال بماند.
    همچنین با اتنخاب قسمت Service Status می توانید برنامه های فعال را غیرفعال و غیرفعال را فعال نمایید.
    شما با توجه به این روش می توانید برنامهایی را که نیاز ندارید را برای همیشه از کار بیندازید .
    برای مثال کسانی که به هیچ گونه شبکه ای متصل نمی شوند می توانند تمام سرویس های Network را غیر فعال کنند.
    به همین سادگی ok
    به نقل از ترفندستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •