تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: مافیایی بزرگ به اسم شرکت مخابرات ir-tci ؟؟؟؟

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

13 مافیایی بزرگ به اسم شرکت مخابرات ir-tci ؟؟؟؟

در تمامی شرکتهای مخابراتی دنیا به منظور رضایت مشتری و بهبود کیفیت از حداکثر امکانات و تجهیزات استفاده میکنند و برای همین هزینه هایی که از آنها به منظور کارکرد دریافت میکنند معقولانه ودر حد استاندارد جهانی است ولی نمیدونم چرا در کشور ما از حداقل امکانات و تجهیزات و در کنار آن هزینه ی بسیار بسیار بالایی از مشتری درفات میشود به عنوان مثال ساده میتونید به قبض موبایل خودتون یه نگاه بندازید متوجه خواهید شد هزینه هایی که در آن منظور شده چقدر نامعقول و مسخره اس.
    آپونمان در همه جای دنیا اگه کسی نخواد از سیم کارتش استفاده کنه آبونمانی برایش منظور نخواهد شد ولی بالعکس اینجا نه هر دوماه یکبار مبلغی ثابت 1260 تومان در قبض شما خواهد آمد.
    از تعرفه مکالمات شهری و بین شهری که محاسبه این دو چه جوری بعمل میاد و حساب میکنن من و شما که هیچ خودشون هم نمیدونن
    از مبلغ جابه جایی و همون دایورت که بازم مبلغی هر چند اندک ولی منظور شده در قبض خواهدآمد.
    و میرسیم به خدمات ویژه و از اسم قلمبه و سلمبه آن یاد خدمات آنتن ندادن ،قطع و وصل شدن هنگام مکالمه،در دسترس نبودن، و... هزاران مشکل دیگر بهش اضافه کرد
    در همین افغانستان که تا چند وقت پیش یک ویرانه بیش نبود الان سه اپراتور با خدمات بسیار عالی داره فعالیت میکنه ولی شما ....
    ولی شما بابت هیچ گونه خدماتی و در کمال بی انصافی هر ماه مبلغی ناحق که واقعا در حق مشتری ظلم به عمل آمده می پردازید و حق هیچگونه اعتراضی هم ندارید تازه اگه برید خدمات مشترکین و پرینت مکالمتون بگیرید و حق هم با شما باشه و اونا اشتباه کرده باشند یه جورایی سمبل میکنن و اینقدر بالا وپایینتون میکنن که از خیرش بگذرید.
    اینا را اومدم گفتم چون واقعا ظلمه که شما سیم کارتو استفاده نکنی و بابت هیچ پول بپردازید...
    خسته شدم بقیه اش با خودتون ادامه اش بدید

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم هر موقع قبض با مبلغ بالا برام مياد آتيشي ميشم!!
    ولي چيكار كنيم؟؟!
    يه روز ميگيم در فلان روز هيشكي از موبايلش استفاده نكنه ولي همه استفاده مي كنن.
    مخابرات هم هر روز كلفت تر و تپل تر ميشه!!!
    ما هم چشممون كور بايد پول بديم.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باز خدا پدر مادر این ایرانسل رو بیامرزه ...
    باز بگین ایرانسل بده !!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

نه به خدا قبض زیاد برام نیومده هر ماه اینطوریه یعنی بابت چیزی که ندادن و پول میگیرن آتیشی میشم میگم چه غلطی کردیم دولتی گرفتم اعتباری ایرانسل یا تالیا خیلی بهتره به نظر من تحریم همه برن دولتی یاشون بفروشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    صادقیه - تهران

پيش فرض

این رو هم اضافه کن که خودش با کلاس بندی سیم کارت ها به صورت رسمی داره فرهنگ (مال من بهتره ) رو تو ایران گسترش میده واسه پول خودش .
    همچنین اول بخش خصوصی رو وارد میکنه بعد خودش سیم کارت اعتباری میده که تو همه جای ایران میگیره و حمایت دولتی داره ... (اون وقت اسمش هم هست خصوصی سازی)
    قبل از اومدن ایرانسل هم که اصلا Mms و Gprs حرفی ازش نمیزندن انگار که اصلا نیست!
    مثل تلفن ثابت فقط یه Sms بیشتر داشت !

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

در تمامی شرکتهای مخابراتی دنیا به منظور رضایت مشتری و بهبود کیفیت از حداکثر امکانات و تجهیزات استفاده میکنند و برای همین هزینه هایی که از آنها به منظور کارکرد دریافت میکنند معقولانه ودر حد استاندارد جهانی است ولی نمیدونم چرا در کشور ما از حداقل امکانات و تجهیزات و در کنار آن هزینه ی بسیار بسیار بالایی از مشتری درفات میشود به عنوان مثال ساده میتونید به قبض موبایل خودتون یه نگاه بندازید متوجه خواهید شد هزینه هایی که در آن منظور شده چقدر نامعقول و مسخره اس.
    آپونمان در همه جای دنیا اگه کسی نخواد از سیم کارتش استفاده کنه آبونمانی برایش منظور نخواهد شد ولی بالعکس اینجا نه هر دوماه یکبار مبلغی ثابت 1260 تومان در قبض شما خواهد آمد.
    از تعرفه مکالمات شهری و بین شهری که محاسبه این دو چه جوری بعمل میاد و حساب میکنن من و شما که هیچ خودشون هم نمیدونن
    از مبلغ جابه جایی و همون دایورت که بازم مبلغی هر چند اندک ولی منظور شده در قبض خواهدآمد.
    و میرسیم به خدمات ویژه و از اسم قلمبه و سلمبه آن یاد خدمات آنتن ندادن ،قطع و وصل شدن هنگام مکالمه،در دسترس نبودن، و... هزاران مشکل دیگر بهش اضافه کرد
    در همین افغانستان که تا چند وقت پیش یک ویرانه بیش نبود الان سه اپراتور با خدمات بسیار عالی داره فعالیت میکنه ولی شما ....
    ولی شما بابت هیچ گونه خدماتی و در کمال بی انصافی هر ماه مبلغی ناحق که واقعا در حق مشتری ظلم به عمل آمده می پردازید و حق هیچگونه اعتراضی هم ندارید تازه اگه برید خدمات مشترکین و پرینت مکالمتون بگیرید و حق هم با شما باشه و اونا اشتباه کرده باشند یه جورایی سمبل میکنن و اینقدر بالا وپایینتون میکنن که از خیرش بگذرید.
    اینا را اومدم گفتم چون واقعا ظلمه که شما سیم کارتو استفاده نکنی و بابت هیچ پول بپردازید...
    خسته شدم بقیه اش ب
    کاملا موافقم
    ما حتی mms هم نداریم!!!!
    واقعا مذخرفه
    مجبور شدم برم یه اعتباری ایرانسل هم بگیرم
    الان دوتا گوشی دارم
    خط دولتی رو گذاشتم تو 1100 !!!
    و ایرانسل رو گذاشتم تو w810i !
    تازه 1100 کلی امکانات داره که با خطهای دولتی نمیشه از همه ی امکانات گوشی 1100 استفاده کرد!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

خیلی فاجعه است باسه خدماتی که ارائه نمیشه پول بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

کاملا موافقم ولی به نظر شما فقط باید نشست و قصه خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه به خدا قبض زیاد برام نیومده هر ماه اینطوریه یعنی بابت چیزی که ندادن و پول میگیرن آتیشی میشم میگم چه غلطی کردیم دولتی گرفتم اعتباری ایرانسل یا تالیا خیلی بهتره به نظر من تحریم همه برن دولتی یاشون بفروشن
    با فروختن چيزي درست نميشه يكي ديگه از سيم كارتت استفاده مي كنه بازم مخابرات كلفت تر ميشه
    بايد چند ورز ازش استفاده نكنيم تا ورشكست بشه

داره خودمونی میشه King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز خدا پدر مادر این ایرانسل رو بیامرزه ...
    باز بگین ایرانسل بده !!!
    بله ایرانسل 100% بهتر از تی سی ای هست ولی....
    متاسفانه ایرانسل هم بعضی وقتا بدجوری اشتباه میکنه در محاسبات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •