سلام
بنده قصد خرید یه MP3 Player دارم بین این دو مدل موندم SONY NWS205F یاCREATIVE ZEN V PLUS
فقط یه مسئله است آیا NWS205F رادیو دارد؟
می توان از ان به عنوان حافظه فلش هم استفاده کرد؟
با تشکر
سلام
بنده قصد خرید یه MP3 Player دارم بین این دو مدل موندم SONY NWS205F یاCREATIVE ZEN V PLUS
فقط یه مسئله است آیا NWS205F رادیو دارد؟
می توان از ان به عنوان حافظه فلش هم استفاده کرد؟
با تشکر
90% کریتیو زن وی پلاس.
می شه بفرمایید چرا؟
داراي امكانات بيشتر و كارا بودن![]()
![]()
![]()
لطفا اگر زحمتی نیست بفرمایید چه امکاناتی داره؟
پخش فیلم و عکس وخوشکل و کوچیک دارای پورت یو اس بی هاست و لاین این که به درد میخورن و منو های راحت و عوض کردن theme و ساعت زنگ دار(اگه درست گفته باشم)
با سلام
اس بی هاست که فرمودید چی است و به چه دردی می خوره؟
از نظر قدرت و کیفیت صدا کدام بهتره؟
با تشکر
آقا zen v plus بهتره من حوصله ندارم توضیح بدم که حالا یو اس بی هاست چیه توی یه تاپیک قبلا که اسم تاپیکش zen v plus ya neoon 2 هست در مورد زن وی پلاس توضیح داده شده.ضمن اینکه خیلی ها اینجا میان و کمک میخان بعد اینکه مشخص کردی و امکاناتشو توضیح دادی طرف میره یه چیزه دیگه اصلا میخره .تو سوالت این بود که کدوم در کل بهتره و جوابت اینه که زن وی پلاس حالا میخای میتونی بخری.
مدل سونی ، رادیو داره ... البته مشکلاتی هم داره ... مثلا نرم افزار همراهش که کار کردن باهاش ساده نیست ...
ضمن اینکه این مدلی سونی که مورد نظر شماست ، بیشتر برای افرادی ساخته شده که می خوان موقع ورزش و تمرین ، آهنگ گوش کنن ... امکانات این مدل ، واسه این کاربرها ، هدف گیری شده ...
در مقابل ، همونطور که دوستمون گفت ، zen vplus ، محصول پرامکانات تریه ... ضبط صدا ، پخش عکس و فیلم (هر چند جزو قابلیت های اصلی اش نیستن ...چون صفحه اش بهرحال کوچیکه )
نهایتا اینکه اگه کارآیی و امکانات و سادگی واسه ات مهمه ، zen v plus و اگه فقط کیفیت صدا واسه ات مهمه (و حاضری که مشکلات دیگه رو تحمل کنی )، سونی ...
منم مثل دوستمون ، توصیه ام ، zen v plus هستش ...
ضمنا شما بودجه ات چقدره ؟
سلام
زنده باد جناب سیمور
لطفا مشکلاتv plus رو هم برای دوستمون بگید تا بعد از خریدنش مثل من پشیمون نشه.......البته قبول دارم امکانات زیادی داره با یه کیفیت پخش عالی ولی خوب........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)