تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: هک Warcraft III:Frozen Throne

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

4 هک Warcraft III:Frozen Throne

بیایید دست در دست هم دهیم به مهر Warcraft III را کنیم آباد!!!

عزیزانی که مایل اند که در این گروه فعالیت داشته باشند پذیراییم

1- کاربر حرفه ای، نیمه حرفه ای، معمولی*غیر از باقالی ها Photo Shop
    2- کاربر حرفه ای، نیمه حرفه ای، معمولی*غیر از باقالی ها 3DS Max *((مسلط بر GMAX زیر شاخه 3DS MAX))
    * هر عزیزی که چیز جدید تری به فکرش می رسد پزیراییم

در ضمن بابت نوشته های بالا ناراحت نشوید

*---هک بازی، مدل ها و ... بر عهده شخص من می باشد اما اگر کسی توانایی هک را داشته باشد چه بهتر گروهی هک می کنیم.

راستی داشت یادم می رفت اسم گروه رو بهتون بگم
    اسم گروه : PCS Hackers
    See You Round

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یکی که نافرم Warcraft می خورم اگه قبول کنی که در آباد کردنش هم سهمی داشته باشم....خوردن در ازای اباد کردن بالاخره فقط که نباید خورد.... من یکی نه فتوشاپ بلدم و نه تری دی البته بلدم ولی خیلی کم .... من تو زمینه های زیر یکم سرم میشه: هک بازی ها ..خراب کاری و ... اینم هست : .....برنامه نویسی(که فعلا برای این بازی به درد نمی خوره برنامه نویسی ) توی سطوح هم بخوای حساب کنی بنده شیش رده زیر رده Beginner هستم .... البته کارای دیگه هم هر چی باشه بلدم خورده خورده ...حالا شما بگو ما هستیم.... Editor خاصی داره ؟ من تا حالا نرفتم سراغش ... البته نه World Editor ها ...ویرایشگر خود بازی؟ من براش حتییه چیزایی ساختم...ترینر ها و .....

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

شما می توانید خیلی مفید باشید در مورد همون تری دی یک ریزه هم کافیه و بله نرم افزار خاصی داره ولی نه زیاد خاص فقط برای باز کردن آرشیو های بازی که اون رو خودم دارم و در مورد قبول کردن شما خودتان باید تصمیم بگیرید نه من.
    البته World Editor هم کار خواهیم کرد که خودم آموزش های لازم را به شما و بقیه عزیزانی که در آینده عضو خواهند شد می دهم.
    اگر سوالی داشتید با کمال میل توضیح می دهم البته در صورتی که جواب را بدانم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من فعلا Vision ---- و Custome Kick و MapHackرو نرم افزار هاش رو دارم هنوز باهاش کار نکردم ..ولی یه نگاهی میندازم..اطلاعاتی راجب به اینا داری شما؟

راستی World Editor رو من ندارم..یعنی خرابه ...لینکش هست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

منظور شما از لینک World editor اگر منظور شما پچ بازی است که حجمش زیاده (48 MB) ولی اگر منظور شما کرکشه که بعد از جواب شما کرکش رو می زارم برای این که باید آپلودش کنم.
    در مورد نرم افزار هاتون من تا حالا با این نرم افزار ها کار نکردم ولی اگر لینک دانلودش رو برام بزارید روش کار می کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

9 برقراری ارتباط

در ضمن اگر از خودتون یک ایمیلی چیزی بزارید بهتر می تونیم با هم ارتباط برقرار کنیم
    نه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

frخوب لینک نرم افزار ها رو که باشه به زودی ....اتفاقا چیزای جالبی اند....براتون آف گزاشتم....

اینم آدرس ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by littledemon; 15-06-2007 at 23:09.

در آغاز فعالیت ShirazITCo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض بابا برید کف کنید

من نظرات شما رو دیدم و لازم به ذکر هست که بنده یعنی محمد رضا هاشمی ملقب به (Eblis) مدیر شرکت الکترونیکی ShirazITCo با لینک وب سایت Http:\\ShirazITCo.ir به همراه چندی دیگر از دوستانم در حال تبدیل WarIII به WorldWarIII هستیم تا حالا هم پیشرفت خیلی زیادی داشتیم و امید واریم تا وسطای تابستون بازی رو روانه بازار کنیم. لاز هست که بگم:
    به چند نفر 3DMAX یا GMAX کار کرده هم داریم چون یه 10 ,12 تایی مدل برای Bullding هامون کم داریم

جهت پیوستن به ما فقط کافیه به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک ایمیل بزنید.

راستی اگر DSL هم داشته باشید چه بهتر...

برای ارتباط با من می توانیدShirazITCompany@Yahoo.com رو در مسنجر خود ADD کنید و صبح ها بین ساعت 11 تا 1 با من به صورت آنلاین و صوتی در تماس باشید .

ShirazITCo Chance Everything

در آغاز فعالیت ShirazITCo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی یادم رفت که بگم هک رو کنار بزارید ما رو هم که می بینید هک نمی کنیم فقط از Shell بازی استفاده می کنیم چون وارکرافت تنها بازی هست که می تونه به تمام بازی های دنیا حتی کانتر هم تبدیل بشه ولی در کل اگر کمک خواستید به من ایمیل بزنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

من هم انجمنی می سازم به نام PCS Hackers و اونجا بازی رو هک میکنیم بعد بازی های بیشتر من از فوتوشاپ کمی سر در می آورم 3D max واینا هم اصلا

اگه من رو خواستید pm بدید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •