با سلام
دوستان تبدیل کننده فایل صوتی AAC به Wav یا mp3 میخوام.
با تشکر ...
با سلام
دوستان تبدیل کننده فایل صوتی AAC به Wav یا mp3 میخوام.
با تشکر ...
iPod/PSP/3GP/Zune/AppleTV/Xvid/AAC Converter 1.2.1
3.5MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------
AVS MP3/WMA/AAC Disc Creator 3.7.1.1
12.3MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
تشکر آقا WookMan .
.
این برنامه ها سریال یا کرک داره یا نه ؟
در هر صورت 3 مگی را دانلود میکنم ولی 12 مگی را میگذارم بعد از جواب شما که ببینم سریال یا کرک دارد که اینهمه پاش بشینم .
آقا WookMaN تشکر ! اما ...
.
برنامه اول که دانلود کردم فایلها را به AAC تبدیل میکنه و فایل AAC را به MP3 تبدیل نمیکنه در صورتیکه من این مد نظرم بود.
دوماً طبق معمول برنامه هایی که شما معرفی میکنی نه سریال داره و نه کرک و جالبتر اینه که حتی اجازه نمیده یک ثانیه صدا را تبدیل کنی تا اینکه رجیستر کنی.
.
این یک تیکه بین من و شما ...
شاید من اشتباه این تاپیک را فهمیدم. به بزرگی خودتون ببخشید.
وقتی من میام تو این تاپیک و چیزی درخواست میکنم یعنی اینکه یک برنامه سالم و کامل و بدون نقص و با کرک یا کیجن یا سریال میخوام. چون میخوام کارم راه بیفته ! و گر نه اینقدر حالیم هست که یک سرچ تو گوگل بزنم و به ده تا سایت سازنده نرم افزار برم و هیچی هم عایدم نشه. پس خواهشاً چون این بار چندم است که با طناب شما من داخل چاه شدم، لطفا و خواهشا اگر زحمت میکشید و نرم افزار معرفی میکنید یک حالی هم بده کاملشو بزار.
یک دفعه بهم گفته بودی برو انجمن درخواست کرک و سریال را در اونجا درخواست کن. خوب ، الان یک ماهه که در خواست سریال یا کیجن Premiere CS3 را کردم و هیچ خبری هم نشده. و اگر بدونی چقدر هزینه و وقت تلف کردم تا این نرم افزار را دانلود کردم به هوای اینکه کامله.( چوان دوستی مثل شما آدرس داده بود و گفته بود کامله بدون اینکه خودش تست کرده باشه ) .
در هر صورت اگر اشتباه میکنم بفرمائید تا دیگه از این شیرینی ها نخورم !!!
باز هم تشکر ...
عزیزدل منم میرم تو گوگل و بقیه سرچر ها جسسستجو میکنم و جواب میدم ...
عنوان انجمن هم که مشخصه ! ...
حالا شما زین پس برنامه خواستی ، تاکید کن با سریال یا کرک باشه ...
![]()
سلام دوست عزیز . اینجا مطرح کن . ممنون از توجه تون
درخواســـت کـــانورتـــــور - مبــــدل فایلـــها به هـــم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)