تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تبدیل DVDبهVCD

حـــــرفـه ای alireza_monfared's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    زير گنبد كبود

پيش فرض تبدیل DVDبهVCD

دوستان من یه نرم افزار مناسب برای تبدیل فرمت های DVD بهVCD میخواستم که در ضمن حجمDVDرو هم پایین بیاره.راستش کاری که من میخوام بکنم اینه که یه DVD فیلم رو که حجم خیلی زیادی داره و در حالت عادی برابر حجم 7 تاCDهست رو به کمک یه نرم افزار مناسب حجمش رو بقدری کمکنم که بشه روی 2 تاCDریتش کرد.در هر صورت اگه نرم افزاری برای این کار میشناسید یا میتونید به طریقی من رو راهنمایی کنید خوشحال میشم

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

فكر كنم بهترين راه اينه كه با استفاده از يك نرمافزار DVD Ripper فايلهاي دي وي دي رو به يك فرمت ساده مثلا MPGدربياري و بعد با استفاده از يك برنامه رايت سي دي ٫ اونها رو توي سي دي بزني

اين يه برنامه جلبه و من خودم باهاش كار ميكنم‌( نه زياد حرفه اي ) ولي ميتونم اگه بخواي كركش رو هم برات پيدا كنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دي وي دي فيلم تروي رو كه حدود 3 گيگا بايت بود تبديل به 2فايل 700 مگابايتي كرد با فرمت MPG (يعني نصف) حالا اگه من سايز ويديو و كيفيت اونرو دستكاري ميكردم شايد به 1 فايل 700 مگابايتي تبديل ميشد

باز هم ميشه با استفاده از نرم افزارهاي ديگه سايز فيلمها رو پايين آورد ولي مهم اينه كه بتوني از دي وي دي كپي بگيري كه اين كار رو هم نرم افزار بالاي به راحتي انجام ميده (حتي اونهايي رو كه قفل دارن و كپي رايت شدن)

حـــــرفـه ای alireza_monfared's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    زير گنبد كبود

پيش فرض

tohaveجان ممنون از راهنمایی ات فقط اگه زحمت بکشی کرکش رو هم بهم بدی دیگه میشه نور علی نور
    در ضمن یه سوالی هم در همین رابطه داشتم که هر کدوم از دوستان جواب بده ممنون میشم:
    یکی از دوستان من DVD-Romنداره ومن میخوام بهش چند تا DVDفیلم بدم آیا این امکان هست که DVDها رو روی هاردش کپی کنه وبعد فرمتشون رو عوض کنه یا این که اصولا برای اجرایDVDنیاز بهDVD-Romهست

کـاربـر بـاسـابـقـه leuven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بلژیک

پيش فرض

اين يه برنامه جلبه و من خودم باهاش كار ميكنم‌( نه زياد حرفه اي ) ولي ميتونم اگه بخواي كركش رو هم برات پيدا كنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام , اگه کرک رو بذارید منم استفاده میکنم ممنونم

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •