سلام عرض می کنم خدمت استادان گرامی.
چطور میشه یک صحنه ای از فیلم رو که کات کردم رو یه کپی دیگه ازش بگیرم تا در تایم لاین دوباره از اون استفاده کنم.![]()
سلام عرض می کنم خدمت استادان گرامی.
چطور میشه یک صحنه ای از فیلم رو که کات کردم رو یه کپی دیگه ازش بگیرم تا در تایم لاین دوباره از اون استفاده کنم.![]()
سلام جمیعاً
آقا مجتبی، نگفتی که با چه برنامه ای کار می کنی!
از مانیتوری که پیش نمایش فیلم اصلی رو نشون می ده و یه قسمتش رو انتخاب کردی، می تونی دوباره همون تیکه رو انتخاب کنی و بندازی روی تایم لاین.
تقریباً توی همهء برنامه ها می شه با همین دستور معروف Copy و Paste انجام داد.
توی بعضی از برنامه ها هم می شه با نگه داشتن کلیدهایی مثل Ctrl و کشیدن اون تیکه از فیلم روی یه خط دیگه، از اون یه کپی گرفت.
التماس دعا
یا علی
باز هم ممنون از راهنمایی تون. من با premier pro 2 کار می کنم.
هر قسمتي از فيلم را كه برش زدي (razor) را انتخاب و copy را ميزني سپس با خط تدوين محلي كه مي خواهي تكه فيلم قرار بگيره را انتخاب ، سپس شيار مورد نظر را هم انتخاب مي كني . حالا بايد paste را بزني. (جامع و مفيد.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)