دوست خوب دانستن الگوریتم و فلوچارت تقریبا امری واجبه ... و اما ... من مخالف این هستم که خیلی ها میگن قبل از اینکه هر برنامه ای رو میخواهید بنویسید قبل از هر چیزی الگوریتم و فلوچارت اون رو یادداشت کنید
.gif)
میدونی شاید شما یه برنامه بخواهین بنویسین که بتونه فرمی رو تیه کنه و تمام ارتباطات شبکه ای و پروتکها رو یک جا برای شما config کنه .... یکمی دقت کنیم میبینیم نوشتن الگوریتم برای این کار تقریبا کاری غیر منطقیه .
متاسفانه توی ایران هنوز حتی برنامه نویسان حرفه ای روشهای غلط رو پیش میگیرند و حتی اونو توصیه میکنند .
با یه حساب دو دو تا چهار تا این مسئله روشن میشه که ما خیلی از مسائل برنامه نویسی رو میتونیم توی ذهنمون حل کنیم .
حل کردن هر چیزی به منزله این نیست که روی کاغذ بره .
در کل من تائید میکنم که باید بدونید دقیقا از برنامه خودتون چی میخوائین ...
و اما یه مطلب خیلی مهم میمونه که یاد آوری کنم .
به عنوان یک دوست که دوست دارم پیشرفت شما رو ببینم توصیه ای که میکنم رو جدی بگیرید .
من یه مسئله مطرح میکنم شما خودتون روش فکر کنید ببینید نتیجه من رو میگیرید یا نه ...
فرض رو بر این گذاشتیم که شما میخواهید روی platform تیم microsoft یعنی windows برنامه نویسی کنین .
خوب این اولین مسئله .... دومین مسئله انتخاب زبان برنامه نویسی شما هست . فرض رو بر این میذارم دلفی رو انتخاب کردین ... این هم دومین مسئله که حل شدس ...
حالا یه مطلبی میمونه و اون اینه " ما میخواهیم برای ویندوز با زبان دلفی برنامه نویسی کنیم "
چیزی که این وسط ما میدونیم دلفی هست ... مسئله مجهول میشه windows یعنی اینکه چقدر ویندوز بلد باشیم که بدونیم کجای ویندوز چه خبره که ا استفاده از اطلاعات ویندوز بتونیم برنامه های مربوط به اون رو بنویسیم .
مسئله ای که من میخواستم بهش برسم همین ویندوز بود .... دوست عزیز خیلی بی تعارف و رو راست با خودتون باشید و نیازی نیست به من یا دیگری بگید چقدر ویندوز بلدین .
حساب که با خودتون کردین اگه دیدین واقعا ویندوز رو در حد حرفه ای بلد بودین پس چه بهتر ... اما اگر دیدن که بلد نبودین کاری که میگم انجام بدین : کتابهای دوره MCSE مربوط به مهندسی شبکه های Microsoft رو بگیرین و -حتما به صورت دقیق مطالعه کنین ... چرا نگفتم MCSD یعنی برنامه نویسی به خاطر اینکه اگه اون هم برید باز هم یک نقطه مجهول دارین ...
هدف من اینه که ویندوز رو به صورت حرفه ای یاد بگیرین و بعد روی ویندوز برنامه های حرفه ای بنویسین ...
این کار خود به خود به شما تفکری میده و اونم اینه قدرت ایده شما رو میبره بالا ...
فرض میکنیم شما امروز توی کتاب آموزش ویندوز میخونین تنظیمات DHCP سرور یا فرضا RRAS رو چطوری تغییر بدین ... خوب پس قبل از اون میفهمین اصلا (DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol چی هست و بعد از اون پس از درک مفهوم قاعدتا یه ایده شما رو به سوی برنامه نویسی برای dhcp میکشونه .... که اون سر چشمه میگیره از فهمیدن و درک ویندوز ....
همینطور برای سیستمهای دیگه ... مثل لینوکس ... macitosh و غیره ... من خودم فعلا روی دو platform برنامه نویسی میکنم که اون هم لینوکس و ویندوز هستش .... سعی هم کردم قبل از اون لینوکس و ویندوز رو خوب یاد بگیرم .... که البته به دلیلی خاص یک استارت دوباره زدم (به توصیه یک دوست خوب)
ولی کلا به نظر من اگر این کارها رو بکنین خیلی موفق هستین .
این هم یاد آوری بکنم تا زمانی که کتابها .... و سایت google هستن سعی کنین تا میتونین خودتون مشکلتون رو حل کنین توی برنامه نویسی .
امیدوارم توضیحات مفید بوده باشه ...
خوش و سلامت باشید .