با سلام یکی از دوستان یه 6600داره وچند روزیه گوشی هنگ میکنه حتی موقع زنگ زدن یا موقع عکس گرفتن عکس میگیره ولی هیچ جا سیو نمیکنه سرعتش هم خیلی پایین اومده.
مشکل از کجاست.چجوری باید برطرف بشه.
ممنون میشم جواب بدین.
با سلام یکی از دوستان یه 6600داره وچند روزیه گوشی هنگ میکنه حتی موقع زنگ زدن یا موقع عکس گرفتن عکس میگیره ولی هیچ جا سیو نمیکنه سرعتش هم خیلی پایین اومده.
مشکل از کجاست.چجوری باید برطرف بشه.
ممنون میشم جواب بدین.
احتمالا ویروس گرفته
یا مشکل نرم افزاری پیدا کرده و یا ویروس گرفته
اگه گوشي ويروس گرفته باشه تعميرات موبايل كارشو انجام ميده.
اگه رم ويروس گرفته باشه به كمك رم ريدر اون رو با انتي ويروس معمولي كامپيوترت اسكن كن حتما مشكلت حل ميشه.
بهترین و موثرترین راهش فورمت کردن مموری کارت هست ... چون بیشتر فایلها یا از طریق بلوتوث به مموری منتقل میشن یا رم ریدر .... و امکان الوده بودن اون فایل ها به ویروس زیاده .....برای همین باید مموری کارت رو فورمت کنید ....
همه ي دوستان راه حل هاي لازمه رو خوب بيان كردن ولي راه حل من حمله ي گازانبريه. 6600 جز گوشي هاي منسوخ بازار نوكياست و ديگه توليد هم نمي شه همچي مال هم نيست بهتره بفروشي و يه بهتروش بگيري ممنون از نهايت لطف و توجه شمابه عرايض بنده
در جايي هم خوندم كه نوشته بود 6600 قابليت اينكه به جاي زنگ ام پي تري بزاري رو نداره من مات و مبهوت مو ندم
دوست من 6600 تو زمان خودش یه غولی بوده وهمه را مجبور کرد تا برن بخرندرسته الان با گوشیهای جدیدی که اومده این گوشی دیگه حرفی برای گفتن نداره ولی به نظر من وقتی اومد کاملتربن گوشی بود
![]()
عزيز من شما همين جوري از راه اومده ميگين برو گوشي رو بفروش و يكي ديگه بگير
درسته كه 6600 مثال هاي گاز انبري رو ميشه روش زد ولي اين جا جاش نيست
در ضمن مگه اين جا جاي اينه كه بگي 6600 توليد نميشه؟
درست خوندي كه زنگ mp3 رو رينگتون قرار نميده
حتي نميتونه mp3 پخش كنه(كه البته با نرم افزار مشكلش حله
)
باتشکر ازهمه دوستان من هیچی در مورد موبایل نمیدونم اگه میشه به سوالاتم یه مقدار کاملتر توضیح بدین.
1-آیا میشه روی گوشی آنتی ویروس نصب کرد؟چجوری باید نصب بشه؟یا باید از روی کامپیوتر رفع بشه؟
2-بهترین آنتی ویروس در این زمینه چی هستش؟
3-در مورد دو عمل فرمت کردن و ریست کردن میشه یه مقدار درموردشون توضیح بدین چه موقع از اونها استفاده میکنیم ودر این نوع گوشی چگونه باید این کارها رو انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)