درايو ويندوز كامپيوترم NTFS است . جديدا دچار مشكلي شدم وقتي مي خام به registry برم با پيغام عجيبي مواجه مي شم مبني بر اين كه administratorاجازه اين كار را نمي دهد .. folder option هم حذف شده.. انتي ويروس هم آپديته ..هيچ ويروسي پيدا نكردم.![]()
درايو ويندوز كامپيوترم NTFS است . جديدا دچار مشكلي شدم وقتي مي خام به registry برم با پيغام عجيبي مواجه مي شم مبني بر اين كه administratorاجازه اين كار را نمي دهد .. folder option هم حذف شده.. انتي ويروس هم آپديته ..هيچ ويروسي پيدا نكردم.![]()
بله يوزرم admin accessاست
با خورد یوزر administrator تست کنین جواب رو بگین .
دوست عزیز ویروسهایی هستند که وقتی وارد کامپیوتر میشن برای اینکه شما نتونید اونها از بین ببری , ورود به بخش
رجیستری و فولدر آپشن و همچنین task manager رو محدود و غیر فعال میکنن . من در تاپیکی نحوه فعال کردن رجیستری
رو که یکی از دوستان نوشته بود خوندم و در کامپیوترم سیو کردم ولی الان نه آدرسش رو یادم هست و نه سیو اونو پیدا کردم
شما در انجمنهای ترفند و رجیستری و یا مقابله با ویروس جستجو کن حتما پیدا میکنی من هم سعی میکنم که مطلب رو پیدا
کنم و برات بنویسم فقط اینو میدونم که منظور از Administrator یوزر نیست بلکه در پیغامی که بهت میده گفته شما باید
رجیستری و فولدر آپشن رو از داخل زیر شاخه های Administrator که در کنترل پنل هست بیاری نمیدونم که شما این آیکون
رو در کنترل پنل داری یا نه . موفق باشی
Last edited by ahsanx; 10-06-2007 at 06:37.
دوست عزیز برای فعال کردن رجیستری باید مسیر زیر را دنبال کنی
اول در run گزینه gpedit.msc رو تایپ کن و بعد
user configuration / adminstrative template / system / prevent access to registry editing tools
برو و در سمت چپ بر روی prevent access to registry editing tools دبل کلیک کن و از پنجره باز شده بر روی
not gonfigured و بعد applay و بعد ok کار تمومه و رجیستری فعال میشه
Last edited by ahsanx; 11-06-2007 at 06:09.
دوست عزیز راهنمایی شما به درد من هم خورد ممنون
البته مال من از اول خودش not configured بود من disableاش کردم و جواب داد باز هم ممنون
سلام دوست عزیز .
هر رایانه درایورهای مخصوص به خودشو داره اگر که درایور ها رو بار گذاری نکرده ای این مشکل پیش خواهد آمد .(البته در هنگام بوت کردن)
شما از کدام service استفاده می کنید؟
اگر که CD boot های کامپیوتر رو ندارید اسم کامپیوتر تون و تو گوگل بنویسید واز آنجا دانلود کنید.
همان طور که من سوال شما رو فهمیده ام باید که hibernet هم آکتیو نباشد. یعنی شما نمی توانید کامپیوتر تان را hibernet کنید.
امتحان کن . سوالی داشتی در خدمتم.
Last edited by hetaw; 14-12-2007 at 22:53.
برای جستجو در رجیستری نیز می توانید از برنامه هایی مانند Registry Crawler استفاده نمایید .
این موضوع چه ربطی به بحث داشت اگه کسی فهمید به من هم بگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)