تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: میخوام یه لپ تاپ بخرم . لطفا کمکم کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9 میخوام یه لپ تاپ بخرم . لطفا کمکم کنید!

سلام
    میخواستم بدونم os در معرفی لپ تاپ خمون سیستم عاملشه ؟
    اگه در معرفی یه لپ تاپ مینوسه os : dos یعنی سیستم عاملش dos هست ؟ کارش چطور هست . اونهایی که os : dos یا xp هست چه فرقی دارن؟
    کلا تو قیمت 700.000 تا 900.000 تومن چه لپ تابی با کاربرد اینترنت و مصارف خانگی مناسبه ؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

OS مخفف Oprating System هست که همون سیستم عاملشه و اگه مینویسه dos یعنی اینکه ویندوز نداره چون ویندوزی که روی لپ تاپ ها هست اورجیناله و خودتون بهتر میدونید قیمتش بالاست برای همین یه اختلاف قیمت بین 100 الی 150 تومن نسبت به اونایی که dos دارند هست .

روی اونایی هم که dos دارند به راحتی میتونی ویندوز نصب کنی و مشکلی پیش نمی یاد به نظر من می ارزه فقط یه گارانتی معتبر داشته باشه .

من خودم Dell ispiron 6400 دارم بد نیست راضیم من خودم 1350 خریدم ولی میتونی 800 تومنیش رو هم بگیری چون برای خونه هم میخوای خوبه دوستام دارند و راضیند .

فقط چندتا نکته رو در نظر بگیر اگه برات باتریش مهمه حتمآ حواست باشه 9 Cell بگیری که مدت زمان بیشتری رو روشن میتونه بمونه مثلآ اگه برای دانشگاه میخوای یا دائم اینور اونور میبری .

البته الان مثل اینکه قیمتهای sony , toshiba هم پایین اومده که اینا خوشگلترن از نظر ظاهری و lcd سونی که واقعآ معرکه است .

یه چیزه دیگه به عنوان تجربه میگم وزنش که برای من خیلی مهمه البته الان که دیگه نه چون 15.4 گرفتم و وزنش 2.8کیلوگرم هست کلآ با کیف و باتری و ... فکر کنم یه 4 کیلویی میشه که واقعآ با اینکه پسر هستم جابجاییش برام سخته .

البته اگه برای خونه بخوای این اندازه 15.4 خوبه ولی اگه میخوای دائم در رفت امد باشی به نظرم 13.3 بگیر 1.7 کیلو هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نظرتان در مورد اندازه 17 چیست؟(درسته که سنگین میشه ولی برای مصرف خونگی خوبه البته قیمتو ندارم!)
    cpu هم دقت کن که core2 duo باشه و مدلش هم اگه T7200باشه بهتره و قوی تر از مدل T2500هستش.
    و اگه هم می خوای amd باشه Turion X2 TL56 از core2 duoT2400
    بهتره(البته توی core clock 1800 mhz)

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظرتان در مورد اندازه 17 چیست؟(درسته که سنگین میشه ولی برای مصرف خونگی خوبه البته قیمتو ندارم!)
    cpu هم دقت کن که core2 duo باشه و مدلش هم اگه T7200باشه بهتره و قوی تر از مدل T2500هستش.
    و اگه هم می خوای amd باشه Turion X2 TL56 از core2 duoT2400
    بهتره(البته توی core clock 1800 mhz)
    به هر حال مصرف خانگی هم باشه بازم باید چیزی باشه که قابل حمل باشه انوقت میره یه pc میخره با مانیتور LCD دیگه
    در مورد T7200 که میگین قیمتش بالا در میاد برای همین من هم پیشنهاد نکردم از 1 تومن میزنه بالاتر وگرنه مال خودم هم T7200 هست .

zhina20 جان اگه میخوای بهتر جواب بگیری توی انجمن ---------- تاپیک بزن چون همه خوره بازی هستن بهتر جواب میگیری .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بستگی داره که چه کاری بخوای باهاش انجام بدی. اگه بخوای کارای گرافیکی انجام بدی ، باید یه سیستم خوش رم !!!( رم بالا ) انتخاب کنی. اگه بازی بخوای بکنی کارت گرافیک و رم مهمه.

به نظر من Inspiron 6400 یه سیستم عالی و خوبه . با اینکه قیمتش گرونه ولی همینطوری که دوستمون گفت میشه با 800 یا 900 تومن یه دونش رو گیر بیاری.

من الان یه Acer دارم ( Travelmate 2480 ) و ازش راضی هستم. اما تا به حال کارای گرافیکیم رو باهاش انجام ندادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •