تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: در خواست کمک از منجمان عزیز.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض در خواست کمک از منجمان عزیز.

سلام دوستان.
    راستش من جدیدا خیلی به اسمون علاقه پیدا کردم.چند روزه که شبا همش روی تراس میخوابم و با یه دوربین شکاری همش به اسمون نگاه میکنم .
    ولی اخه با اون حتی ماه رو هم نمیشه خوب دید.حالا از شما میخوام که کمکم کنید تا بتونم از فضا یه چیزایی بفهمم.

بعضی تاپیک های اینجا رو خوندم خیلی جالب بودن.

اگه میشه کتابی هم که برای شروع مناسب باشه بهم معرفی کنید.من حتی صورت های فلکی مهم رو هم نمیتونم تشخیص بدم(این جمله رو گفتم تا بدونین که از پایه شروع کردم)

راستی در مورد نجوم ماهنامه یا هفته نامه به زبان فارسی هست.

من که پول خرید تلسکوپ رو هم ندارم ولی اگه بلدید بگید چجوری میتونم یه دونه معمولی بسازم.
    یا ساختار یه تلسکوپ رو برام اینجا قرار بدید بلکه بتونم چاله های روی ماه رو بهتر ببینم.

.خلاصه من الان خراب اسمونم اگه نتونم این اوایل پیشرفت داشته باشم ممکنه دیگه علاقم رو از دست بدم.

هم اکنون به یاری شما نیاز مندم

با تشکر فرشاد
    Last edited by Farshadd; 08-06-2007 at 13:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من توی تاپیکی که برای ساخت بود پیغامی دادم برید بخونید

برای شروع نجوم کتاب نجوم به زبان ساده بخونید(که جدیدا ویرایش شده)
    برای صورت فلکی ها هم یه دونه گردونه آسمان شب بخرید و کار کنید(البته توی شهر های بزرگ خوب نمی شه کار کرد)
    یه سوال شما کجا زندگی می کنید ؟ (تا اگه رصد خونه ای تو شهرتون بود معرفی کنم)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من توی تاپیکی که برای ساخت بود پیغامی دادم برید بخونید

برای شروع نجوم کتاب نجوم به زبان ساده بخونید(که جدیدا ویرایش شده)
    برای صورت فلکی ها هم یه دونه گردونه آسمان شب بخرید و کار کنید(البته توی شهر های بزرگ خوب نمی شه کار کرد)
    یه سوال شما کجا زندگی می کنید ؟ (تا اگه رصد خونه ای تو شهرتون بود معرفی کنم)
    دستتون درد نکنه برای راهنمایی

من تو خرم اباد زندگی میکنم.اینجا حتی تلسکوپ یا زره بین قوی هم گیر نمیاد چه برسه به رصد خونه.
    Last edited by Farshadd; 08-06-2007 at 23:07.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستش من جدیدا خیلی به اسمون علاقه پیدا کردم.چند روزه که شبا همش روی تراس میخوابم و با یه دوربین شکاری همش به اسمون نگاه میکنم .
    ولی اخه با اون حتی ماه رو هم نمیشه خوب دید.حالا از شما میخوام که کمکم کنید تا بتونم از فضا یه چیزایی بفهمم.

بعضی تاپیک های اینجا رو خوندم خیلی جالب بودن.

اگه میشه کتابی هم که برای شروع مناسب باشه بهم معرفی کنید.من حتی صورت های فلکی مهم رو هم نمیتونم تشخیص بدم(این جمله رو گفتم تا بدونین که از پایه شروع کردم)

راستی در مورد نجوم ماهنامه یا هفته نامه به زبان فارسی هست.

من که پول خرید تلسکوپ رو هم ندارم ولی اگه بلدید بگید چجوری میتونم یه دونه معمولی بسازم.
    یا ساختار یه تلسکوپ رو برام اینجا قرار بدید بلکه بتونم چاله های روی ماه رو بهتر ببینم.

.خلاصه من الان خراب اسمونم اگه نتونم این اوایل پیشرفت داشته باشم ممکنه دیگه علاقم رو از دست بدم.

هم اکنون به یاری شما نیاز مندم

با تشکر فرشاد
    من بهت چند پیشنهاد می کنم
    1- اینترنت یک منبع عظیم از مطالب بسیار عالی چه در سطح پایین و چه تخصصی فقط یه سر تو گوگل بزن و موضوع مورد علاقه ات رو سرچ کن چون نجوم خودش به اندازه ی آسمون موضوع داره مثل : کیهان شناسی - اختر فیزیک - نجوم کروی ( یه کم پیچیده است)- روئیت هلال - ساخت تلسکوپ و ....
    2- در مورد کتاب می تونی کتاب های صورت های فلکی تالیف دکتر احمد دالکی و ساختار ستارگان و کهکشان ها رو مطالعه کنی ( فکر کنم فروشگاه آسمان شب داشته باشه)
    3-سعی کن یک آموزشگاه پیدا کنی
    4- زیاد بیا به این انجمن وافعا مطالبش خوبه یه سرچ هم بکن
    5- فعلا تو کار ساخت تلسکوپ نباش
    6-سایت آسمان شب همه چیز رو برای منجمان آماتور تامین می کنه
    7- علم نجوم یک کم هزینه داره
    8- سعی کن علاقه ات رو زیاد کنی همچنین پشتکار خیلی مهمه (خیلی خوابم میاد یکم دستورش مشکل داره)
    هر سوالی داشتی بگو در خدمتم (اگر بدونم)
    سایت آسمان شب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فروشگاه آسمان شب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایت ماهنامه نجوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

راستی در مورد نجوم ماهنامه یا هفته نامه به زبان فارسی هست
    ماهنامه نجوم

تنها نشریه علم نجوم در خاور میانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    نظرات دوستان کامل و عالی هست فقط کتاب طراحی و ساخت تلسکوپهای اپتیکی و رادیویی برای ساخت تلسکوپ خوبه که باز هم احتیاج به راهنمایی دارید ولی باز پولی که بخواهید برای وسایل اولیه بدهید به اندازه یه دوربین خوب برای آسمان شب هست دیگه بستگی به نظر خودتون داره در ضمن کسی که صورت های فلکی رو خوب نمی دونه به نظر من نمی تونه با تلسکوپ هم کار کنه بهتر هست شما اولین اپتیکتون دوربین باشه.
    به نظر من شما یه گردونه آسمان بگیرید و با هاش کار کنید ( با چشم هم چیزهای جالبی میشه دید) و پولتون رو جمع کنید تا بتونید یه دوربین به درد بخور برای نجوم بخرید. اگه کیفیت night sky نخواهید و به کیفیت صاایران رضایت(کیفیتش برای شروع خوبه) بدید یه دوربین 70*15 هفتاد هزار تومان هست و یه سه پایه ساده هم سی هزار تومان و سرجمع میشه 100 هزار تومن میشه با هاش اگه جای تاریک باشه تمام اجرام ماراتن مسیه - اقمار گالیله مشتری - حلقه های زحل - و هلال های زهره و عطارد رو ببینید و همچنین تمام چاله های ماه هم میشه دید.
    و نجوم فقط رصد نیست و توری هم خیلی جالب هست (نظر من)
    شما یه سر به دانشگاه خرم آباد بزنید احتمالا تلسکوپ دارن.
    اگه کاری داشتی بگو در خدمتم Batlagh.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بازم دستتون درد نکنه.

راستی با یه دوربین 8*30 چی میشه دید.؟
    در واقع چند برابر زوم لازمه تا یه چیزایی فراتر از اونچه با چشم دیده میشه رو دید.؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

بازم دستتون درد نکنه.

راستی با یه دوربین 8*30 چی میشه دید.؟
    در واقع چند برابر زوم لازمه تا یه چیزایی فراتر از اونچه با چشم دیده میشه رو دید.؟
    دوست عزیز ابتدا بزار یه کم اطلاعات بهت بدم و شاید خودت بلد باشی
    روی دوربین های دوچشمی اغلب 2 عدد که در هم ضرب شده اند نوشته که عدد اول نشاندهنده ی میزان بزرگنمایی و عدد دوم قطر عدسی بزرگ به میلیمتر رو نشون میده . ولی در کل این دو عدد باید با هم تناسب داشته باشند یعنی مثلا بزرگنمایی زیاد روی قطر کم اصلا جواب نمیده .دوربین شما هم فکر کنم کمی تناسب نداره فکر کنم شماره هارو برعکس نوشتی . یه مطلب دیگه اینکه دوربین های بزرگ معمولا برای کار روئیت هلال به کار میره و به دلیله سنگینی روی سه پایه نصب میشه و اصلا به کار شما نمیاد . به نظر من در حال حاضر شما یک نقشه ساده آسمان می خواهی با یک دوربین مثلا 50*7 کارت راه می افته

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوست عزیز ابتدا بزار یه کم اطلاعات بهت بدم و شاید خودت بلد باشی
    روی دوربین های دوچشمی اغلب 2 عدد که در هم ضرب شده اند نوشته که عدد اول نشاندهنده ی میزان بزرگنمایی و عدد دوم قطر عدسی بزرگ به میلیمتر رو نشون میده . ولی در کل این دو عدد باید با هم تناسب داشته باشند یعنی مثلا بزرگنمایی زیاد روی قطر کم اصلا جواب نمیده .دوربین شما هم فکر کنم کمی تناسب نداره فکر کنم شماره هارو برعکس نوشتی . یه مطلب دیگه اینکه دوربین های بزرگ معمولا برای کار روئیت هلال به کار میره و به دلیله سنگینی روی سه پایه نصب میشه و اصلا به کار شما نمیاد . به نظر من در حال حاضر شما یک نقشه ساده آسمان می خواهی با یک دوربین مثلا 50*7 کارت راه می افته
    سلام
    sada جان درست میگی من اعداد رو اشتباه نوشتم در واقع باید مینوشتم 8x30 ولی چون ستاره زدم اینجوری شد.به بزرگی خودتون ببخشید.
    در مورد اطلاعات هم دوتا کتاب نجوم به زبان ساده و سر رسید نجومی رو از همون سایت اسمون شب سفارش دادم و نوشت سفارش شما ثبت شده حالا نمیدونم ایا میان در خونه و پول رو میدم به پستچی یا باید بریزم به حسابی چیزی.

نقشه اسمان رو هم همین الان میرم سفارش میدم.
    بازم از کمکتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

در مورد نقشه آسمان شب هم باید بگم نقشه که زیاده ولی از قدیمیها یکی راهنمای ماهانه آسمان شب ماله احمد دالکی است که سیاراتو نیز نشون داده یک سری اطلاعات هم اولش داره
    در مورد نحوه خرید من تا حالا از آسمان شب خرید نکردم ولی فکر کنم داخل قسمت راهنمای خرید یا یه همچین چیزی باید باشه یا میتونی زنگ بزنی
    موفق باشی
    سوال دیگه بود در خدمتیم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •