خطاي زير به چه دليل به وجود مي آيد:
Projects\objectarx_project\Step01_win\HelloWorld.c pp(330): error C2352: illegal call of non-static member function
با تشكر
خطاي زير به چه دليل به وجود مي آيد:
Projects\objectarx_project\Step01_win\HelloWorld.c pp(330): error C2352: illegal call of non-static member function
با تشكر
سلام
می تونین خود کد رو هم بنویسین؟
فكر كنم به خاطر تعريف كلاس يا تابع تعريف نشده اي براي برنامه است؟
كد رو نمي تونم بذارم .هم اينكه طولاني و پيچيده است و هم اينكه فكر نمي كنم كمكي به حل اين مسئله بكنه
احتمالاً یک تابع رو با استفاده از اسم کلاس صدا زدید به جای اسم شئ.
مثلاً برای کلاس FileReader اسنکارو کردید: FileReader.Open() در صورتی که باید یک شئ تعریف کنید و با اون تابع رو صدا بزنید.
سلام.
این error میتونه دو تا دلیل داشته باشه.
1-شما از یه متود nonStatic در یه متود Static استفاده کردین.
2- شما از یه متود nonStatic رو خارج از کلاسش به صورت فراخوانی یه متود Static استفاده کردین.
در مورد دوم باید اضافه کنم برای استفاده از یه متود Static نیازی به ساخت یه نمونه از کلاس نیست
در صورتی که برای استفاده از یه عضو غیر Static باید از نمونه کلاس استفاده کنین.
سلام
ممنون از همه دوستان
با لطف شما مشكلم حل شد
يه warningدر زمان buildبرام پيش اومده كه نمي دونم بايد بهش توجه كنم يا نه :
warning LNK4243: DLL containing objects compiled with /clr is not linked with /NOENTRY; image may not run correctly
اين warning رو تو help مربوط به vsجستجو كردم و يك سري كار رو كه گفته بود انجام دادم ولي مشكلم رفع نشد
اگه در اين مورد كه اين خطا چرا به وجود مي ياد و چه طور بايد حلش كرد توضيح بدين ممنون مي شم
دوباره سلام.
اگه یادتون باشه خیلی در مورد استفاده از " کد مدیریت شده " و " کد مدیریت نشده " با هم صحبت کردیم.
گفته بودم که تو بعضی از موارد مشکلاتی بوجود میان.
دلیل warning ی که پیش میاد همینه.
اصطلاحی که برای این Dll ها به کار میره ، Mixed Dll هست. این Dll ها ممکنه در بعضی از موارد ، مخصوصا
وقتی سیستم تحت فشار هست ، وقتی میخوان در Process Address بار شن ، دچار مشکل بشن.
بیشتر این مشکل در استفاده از VS2002 و VS2003 پیش میاد.
Compiler های مربوط به 2003 و 2002 میتونن هم native code تولید کنن و هم MSIL که ManagedCode
هست. نحوه اجرای این دو نوع کد با هم فرق میکنن و ممکنه سیستم عامل در بعضی از موارد در تمیز دادن
این دو نوع از هم دچار مشکل بشه. اینم در نظر داشته باشین که native code در سطح ماشین اجرا میشه ،
اما Managed code دوباره توسط Net.
البته نه دقیقا به شکلی که گفتم. چون Net. با Virtual Machine جاوا تفاوت داره و کدها در دو مرحله در اون
Compile میشن.
رفع این مشکل مقداری دردسر داره. (حذف entrypoint و اصلاح کردن component ها و ...)
اما اگه تاحالا شما رو دچار مشکل نکرده میتونین ازش صرفه نظر کنین.
سلام
مشكلي كه به نظرم مياد اين warning موجب اون شده رو براتون توضيح ميدم
يه پروژه c++.net با چند فايل هدر و cpp و فرم (resx) رو در نظر بگيريد وقتي با هركدوم از اين فايل ها كار داريد با دبل كليك روي اون از solution اونو باز مي كنيد اين فايل هاي باز شده به صورت tab در بالاي پنجره پروژه نشون داده مي شوند. فرم ها هم كه يه قسمت code و يه designدارند . وقتي من پروژه رو مي بندم اگه فايل هدر فرم هام يا خود فرم(design) باز مونده باشه . بار بعد كه پروژه رو باز مي كنم در هنگام لود فايل هايي كه بار قبل باز موندن سر اين دو گير مي كنه و پروژه اصلا باز نمي شه . همين طور كه پروژه گير كرده دوباره سعي مي كنم اونو باز كنم ايندفعه چون قبلي هنوز لود نشده و روي فرم گير كرده خطاي زير رو به جاي نمايش فرم مي بينم:
the error and then try loading the document a again the error message follows
: Object reference not set to an instance of an object.
كه شامل errorزير است:
Object reference not set to an instance of an object.
اين مشكل چرا به وجود مي ياد و راه حلش چيه
با تشكر
دوباره سلام.این Error به Mixed Dll مربوط نمیشه.اما براش راه حلی وجود داره. که میتونین از Link زیر دنبالش کنین.توضیحاتش خیلی خوب و کامله. البته تا حالا من با چنین مشکلی رو برو نشدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل همچنان حل نشد ، خبر بدین.
لينك رو تصحيح كنيد
من چك كردم ولي اين خطا در مورد استفاده از user control ها نوشته شده در واقع Object reference not set to an instance of an object در مواقع بسياري ايجاد مي شه . مثل همين استفاده از user controlها و يا datasetكه مقدار دهي نشده باشد و .....
ولي رفع مشكل اين خطا بسته به دليل ايجاد اون است كه براي من فكر كنم مشكل از همين entrypoin در dllباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)