سلام.اقا يه كمكي بكنين.امروز ويروس w32 jeefo A رو سيستمم پيدا شد.مثلا اومدم يه دستي به سر سيستم بكشم و ويروسو پاك كنم ورداشتم برنامه bit defender رو نصبوندم.بعد شروع كردم به اسكن سيستم.حدود 1700 تا فايل رو پيدا كرد و همه رو به قول خودش clean كرد و نه delete.به هرحال وقتي كار تموم شد با هزار تا افرين و مرحبا به بيت ديفندر رفتم سراغ فايلها.تا وارد درايو فايلها شدم چشام سياهي رفت.درايوي با 17.9 گيگ اطلاعات الان چيزي حدود 8.3 مگ(و نه گيگ) اطلاعات داره.اين بيت ديفندر خدا نشناس ورداشته فايلها رو به معناي واقعي كلين كرده.مثلا يه فايل 170 مگي رو برداشته كرده 120 كيلو بايت!!!!اين ديوونه ورداشته ويروسو پاك كرده كه هيچ .ورداشته برنامه هاي ويروسي رو هم از ريشه خشكونده.اين ديگه چه جورشه.اين يارو حدود 65 گيگ اطلاعات ويروسي رو تو 6 تا درايو در عرض 20 دقيقه دود كرد.حالا هدفم از زدن تاپيك اين بود كه بپرسم اين فايلا رو واقعا پاك كرده و راهي واسه برگشتن نداره يا اين كار يجور حفاظته و اطلاعات پاك نشده؟اگه پاك نشده كه كمك كنين برگردونمشون ثواب داره(شايدم صواب داره).اگر هم كه نميشه از من ميشنوين اين بيت ديفندر رو كنار بزارين.يه جا مثل من بدبختتون ميكنه ها.اين بيت ديفندر ديوونست......................... :? :? :? :? :? :? :?