نمی دونم چرا چند وقتیه حدود 1 سالی می شه که دیگه با هیچ بازی حال نمی کنم. اصلا وقتی بازی می کنم یه جو سنگینی می گیرتم مثل یه حالت افسردگی یا دلتنگی . خودم هم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از بازیا لذت نمی برم . مثلا بازی Fear به این قشنگی زیاد بهم حال نمی ده . اصلا وقتی فضای بازیا رو می بینم افسرده می شم با اینکه خیلی دوست دارم بازی کنم.
یادش بخیر اون روزا که کامپیوتر گرفته بودم Hitman1 شده بود تمام زندگیم اینی که می گم راسته تمام زندگیم به طور کامل. یا اون فضاهای کوهستانی Igi1 که یادم میاد, یه حس قوی می گیرتم از اینا که ادباتیا می گن نوستالژی , فک کنم.
یادش بخیر چقدر با ولفنشتاین حال میکردم یا مدال . یا مکس پین 1و2 . یا حتی سافرینگ. اصلا اینا فضاهاشون شده جزئ خاطره هام . باور کنید از خاطره های واقعی هم قویترن.
ولی حالا اصلا حال بازی ندارم. نمی دونم شما همینطوری می شین یا هنوز با بازیا حال می کنین؟ اصلا من چرا اینطوری شدم؟ اگه کسی می دونه بگه لطفا؟ اگه بازی هم می شناسید که بتونه منو از این حال درباره معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای جوونی کجایی که یادت به خیر!
منم بعضی اوقات مثله شما میشم ولی با بعضی بازی ها یه جورایی یه مدتی شنگول میشم!
در مورد Quack هم اینجا رو ببین برای یه کی دیگه از دوستان نوشته بودم! ببین به کار شما میاد؟
داريوش جون بازيش اينجوريه كه مثلا از همه نوع اسلحه ها استفاده بشه همه رو با تير بزني و بكشي خيلي بازيش خفن باشه و به سيستمم هم بخوره اين بازي كه گفتي چند سيديه؟
به سيستمم ميخوره؟
مُردم! به قول بهتر کشتی منو!
شوخی کردم به دل نگیر!
بزار یه شمای کلی رو از بازی رو به صورت من در آوردی برای توضیح بدم!
کلا این بازی از سبک بازی هایی هست که فقط توش این نکات رعایت میشه:
بدو، بکش، جاخالی بده، بمیر، میخندی؟، باز بمیر، واستادی؟، مُردی!، گیج زدی؟، این دفه دیگه ترکیدی!
این بازی باید اگه اشتباه نکنم برای سال 2002 - 2003 باشه! اون موقع خودش 1 سی دی بود و یه چند تایی پچ هم براش یکی دو سال بعد اومد بیرون که روش نصب میشه اوناهم هرکدوم یه سی دی بودن!
اینم سیستمی که میخواد نوشته کمپانی سازندش:
3-D Hardware Accelerator with full OpenGL® support
Pentium® 233 Mhz MMX®processor with 8 MB Video Card
Or Pentium II 266 Mhz processor with 4 MB Video Card
Or AMD® 350 Mhz K6®-2 processor with 4 MB Video Card
64 MB RAM
A 100% Windows® 95/98/NT 4.0 compatible computer system (including compatible 32-bit drivers for CD-ROM drive , video card, sound card and input devices)
Windows 95/98/ NT 4.0 (with Service Pack 3) operating system
25 MB of uncompressed hard disk space for game files (Minimum Install), plus 45 MB for the Windows swap file
Quad-speed CD-ROM drive (600 K/sec. sustained transfer rate)
100% DirectX 3.0 or higher compatible sound card
100% Microsof-compatible mouse and driver
100%Windows 95/98/NT 4.0 compatible joystick (optional)
با سیستم تو هم هیچ مشکلی نباید داشته باشه!
از لحاظ خفنیش هم همینو بگم که یکی از بازی های خر تو خر تو این سبک (و معروف) هست!
توی بازی هم از حدود 10 تا اسلحه مختلف میتونی استفاده کنی!
خود بازی هم سه قسمت اصلی داره:
Death match بزن بکش تک نفره یعنی نهایت خر تو خر تو اینو میزنی، اونیکی تو رو میزنه، یکی دیگه از پشت نامردی اونیکی رو میزنه، یه رهگزره بازوکا در میاره چند نفر رو میزنه، و ...
Team Death match بزن و بکش تیمی!
Capture the flag "CTF" گرفتن پرچم تیم مقابل به صورت تیمی (امتیازی)
بازی های توی این سبک بیشترشون با همین 3 حالت و بعضی اوقات بیشتر، میان بیرون که هر کدوم برای خودشون عالمی دارن
ولی کلمات کلیدی تو همشون ایناست:
" سرعت، جاخالی، دقت در نشانه روی (چون وقت زیادی برای نشونه گرفتن نداری!) "
دیگه فک کنم وب سایت خودش هم به این خوبی توضیح نداده باشه!
(یادم باشه برم یه پولی برای تبلیغات بازیشون بگیرم
)
بازم سوالی داشتی در خدمتم....