درخواست برنامه كه با بلوتوث بتوني موقعييت طرف رو پيدا كني![]()
درخواست برنامه كه با بلوتوث بتوني موقعييت طرف رو پيدا كني![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
نیست دوست عزیز
یه برنامه blue radar هست همه جا میگن این کارو میکنه ولی من خودم نصب کردم این کارو نکرد.
بعد پیگیرش که شدم گفتند اگه رجیسترش کنی درست میشه.
فکر نکنم راست بگن.
اینم توضیح در مورد برنامه
Trial Lost your partner in the shopping center and he/she does not hear you are calling him/her? Overlooked someone you are waiting for in the airport or in the club passing by? Late to your classes and cannot find the classroom without knocking at every door? Want to be warned when your boss is approaching your workplace? Or, would you like to play the old "hide and seek" in a new exciting way? This is where BlueRadar can help you. BlueRadar quickly detects a bluetooth device even if the device is not in the discoverable (public) mode and notifies you when it is near. It is just enough if the mobile phone or other device belonging to the person you want to trace has bluetooth switched on. New devices can be added to the known device list in two ways: * using bluetooth discovery - the same way which is used for pairing devices (the device must be in the discoverable mode for a while) * manually - by entering the device Bluetooth ID (Bluetooth ID can be easily obtained for Nokia phones by pressing *#2820# (as if typing phone number to dial).
Last edited by بیلچه; 04-06-2007 at 10:24.
من دربه در دنباله کرک این برنامه گشتم پیدا نشد که نشد تا حالا کسی تونسته پیدا کنه
طرز کار این برنامه از روی شدت موج دریافتیه که فقط فاصله رو نشون میده و جهت و نه محل دقیق رو. ولی در نوع خودش جالبه و اگر کسی کرکش کرد بزاره اینجا استفاده کنیم
به نظر من چنین موضوع های غیرمحالی رو بیخیال بشین بهتر است . . .
ورژن 1.1 این برنامه ک.ر.ک شده توسط Bind PDA
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم نسخه رجيستر شده .كاملا هم سلمه اما فقط برد بلوتوث رو كمي زياد ميكنه و كار ديگه تاي انجام نميده.اين هم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . یه برنامه بود به نام Blue Tracker که بلوتوث های اطراف رو شناسایی می کرد و دور یا نزدیک شدن اونها رو ازت با پیام صوتی خاص بهت هشدار می داد . مثلا اگه دور میشد صدای آهنگ با صدای بم میداد . اگه نزدیک میشد آهنگ زیر می شد .
تو انجمن سرچ کن پیدا می کنی .
با تشکر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)