تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با cd player در پخش فایل mp3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14 مشکل با cd player در پخش فایل mp3

سلام من یک CD player سونی دارم که بعضی فایل ها رو می خونه اما بعضی رو نه. جالب اینه که همه ی فایل هایی که می گذارم mp3 هستند و احتمالا در مشخصات ذخیره سازی تفاوت دارند. می خوام بدونم کسی این مشکل رو نداره؟ یا کسی راه حلی برای این می تونه به من بگه؟ از کجا باید بفهمم که چه فایلی رو می خونه که اصلا رو cd بریزمش یا نه؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نگاه کن شاید مشکلت رو برطرف نکنه ولی امتحانش ضرر نداره. امکان داره که سی دی پلیرت از bitrate خاصی پشتیبانی میکنه که مثلا از 128kbps به بالا یا از مثلا 32kbps به پایین پشتیبانی نمیکنه(اینها مثاله ها) پس امتحان کن و چند آهنگ با bitrate های مختلف روش بریز و بازه ی پشتیبانی از فرمت mp3 با bitrate خاص رو پیدا کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از توجهت. والا این رو امتحان کردم اما به نتیجه نرسیدم. طبق دفترچه بهترین حالت bitrate براش 128 هست اما اونجا گفته که برا بقیه هم کار میکنه منم تست کردم انصافا برا همش کار میکنه. مشکل من اینه که مثلا یک آلبوم کامل رو می گیرم همش هم 128 هست دو تا آهنگش رو می شناسه بقش رو اصلا! یا حتی bitrate بالاتر رو خوب پخش میکنه. اما باز چند تا فایلش رو به حساب نمیاره. در نتیجه یک bitrate خاص وجود نداره که بگم همیشه با همین کار می کنم. یک تجربه ی دیگه هم که به دست اوردم این بود که با nero بعضی از mp3 ها رو روی یک audio cd زدم گفتم شاید اینجوری پخش بشه. اینبار آهنگ رو شناسایی کرد ثانیه هم می انداخت اما دریغ از حتی یک صدای کوچولو که بیاد بیرون!
    کمک!

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل اینکه مال تو نکته انحرافی داره... !!! ولی یه بار من (فقط برای یک آهنگ) توی ظبطمون آهنگ ام پی 3 رو نمیشناخت آخرشم نفهمیدم چرا ! فقط تا حالا برای اون آهنگ اینطوری شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •