سلام دوستان
من وقتی میخوام در ویندوزم حرف پ را بزنم همیشه ÷ می افتد
چی برنامه ای باید نصضب کنم
سلام دوستان
من وقتی میخوام در ویندوزم حرف پ را بزنم همیشه ÷ می افتد
چی برنامه ای باید نصضب کنم
سلام
ببخشيد دوست عزيز اما تمام كليدهاي كيبوردتون رو امتحان كردين؟ اگه حروف ديگه فارسي مثل ژ ، گ رو داشته باشين پس پ رو هم دارين...
مثلا براي من روي كيبوردم حرف پ كنار عدد 1 هستش.
من وقتی حرف را می زنم پ می افتد ولی می دونم برنامه ای است که با نصب ان تمام حرفها در کیبرد بصورت درست تایپ می شند
شما ويندوزتون سرويس پك نداره به خاطر اين هست
منظور از سرویس پک نداره یعنی چه
از این کلید استفاده کنید \
kbdfa.dll استاندارد همینه می تونید ورژن سازمان استاندارد سازی ایران رو دانلود و با نمونه مایکروسافتش عوض کنید
شما دكمه ي بالاي control سمت راست رو امحان كن
يکی از بزرگترين مشکلات کاربران فارسی زبان , مشکل جابه جایی کلید کیبورد ها در برنامه های فارسی میباشد, بدون شک با این مشکل مواجه شده اید که در ویندوز ها و برنامه های مختلف جای برخی حروف بخصوص "پ" و "ژ" بروی کیبورد متغییر بوده و موجب سردرگمی شما شده است.
TrayLayout نرمافزار جدیدی است که حاصل برنامه نویسی آرش رضايی زاده و گروه نرم افزاری Mehrsoft میباشد, این نرم افزار مخصوص نسخه های XP و ۲۰۰۰ ویندوز نوشته شده است و ضمن نمایش نمایی کامل از چگونگی جایگیری حروف فارسی بر کلید های کیبورد , کاربر را قادر میسازد تا حروف مورد نظر خود را بر کلید های مورد نظر خود در کیبورد اعمال کرده و مشکلات موجود در ویندوز های فارسی را به سادگی رفع نماید.
این نرم افزار کوچک و رایگان پس از نصب در System Try ویندوز جای گرفته که در صورت مکث موس کاربر بر آیکن آن , تاریخ شمسی را در قالب یک Baloon کوچک به نمایش گذاشته و در صورت کلیک بر آن میتوان تغییرات مورد نظر را بر کلید های مختلف کیبورد اعمال نمود.
استفاده از این نرم افزار برای عموم رایگان بوده و از طریق لینک زیر قابل دریافت و استفاده میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجماش هم بسیار کم است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)