سلام. می دونم که تاپیک های مثل این زیاد هستن و حتی شروع کننده چند تا از اونا من بودم ولی خواهشا به من تو همین تاپیک جواب بدید. راستش من از آنتی ویروس های زیادی استفاده کردم اما باز هم نمی دونم کدوم از همه بهتره. مثلا نود فقط پیغام می ده و نه فایل رو پاک می کنه و نه دسترسی اون رو محدود می کنه یا نورتون که سرعت سیستم رو تا حد بسیار زیادی کم می کنه . کاسپر هم که بعضی وقت ها خوب و بقیه وقت ها افتضاحه . حالا من می خوام بدونم به نظر شما بهتره که از کدوم آنتی ویروس و کدوم فایروال استفاده کنم. راجع به فایروال هم که مثلا وقتی آدم اوتپوست رو نصب کنه دیگه هیچ جوره نمی تونه به شبکه وصل بشه حتی وقتی آدم اون رو ببنده باز هم خیلی از کار ها رو تو شبکه نمی شه انجام داد. در مورد آنتی اسپایور هم ممنون می شم کمک کنید.در آخر هم باید بگم که من از دست این نرم افزار های امنیتی بی خاصیت همه اونا رو پاک کردم و وان کیر مایکروسافت رو نصب کردم . اما اصلا برای من کارایی نداره چون من معمولا 80% زمانی که تو اینترنت هستم تو سایت های ویروسی می چرخم و خیلی ها هم دوست دارن من رو با هر وسیله ای که شده هک کنن یا اسپای رو سیستم من بزارن! + بیشتر فلش دیسک ها و هارد های اکسترنالی که به کامپیوتر من وصل می شن آخرین ویروس ها رو رو خودشون دارن! + کامپیوتر های دیگه ای هم که من از طریق شبکه های بی سیم و با سیم هر از گاهی به اونا وصل می شم مجهز به آخرین ویروس ها هستن!
در آخر : بهترین آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپایور که با ویستا هم سازگار باشن کدوم هست.