تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: سلام این کد ریست N71 را میخام phone memory پاک بشه و برگرده به حالت کارخانه ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Mehran pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

6 سلام این کد ریست N71 را میخام phone memory پاک بشه و برگرده به حالت کارخانه ؟؟؟؟؟

سلام این کد ریست N71 را میخام phone memory پاک بشه و برگرده به حالت کارخانه ؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

#7370#* ولی از طریق فورمت 3 کلیدی بری بهتره ....

داره خودمونی میشه Mehran pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

6

میشه فورمت سه کلیدی را توضیح بدید!!!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

ببین عزیزم دقیقا همین کارهایی رو که میگم انجام بده :
    اول از همه گوشیتو خاموش کن بعد باید هم زمان 3 کلید ستاره و سبز و عدد 3 رو نگه داری وقتی که مطمین شدی هر 3 کلید رو نگه داشتی بدون اینکه ول کنی کلید Power گوشیتو نگه میداری تا گوشیت روشن بشه ( در این لحظه تو 4 کلید رو نگه داشتی) و تا وقتی که اسم شهر و تاریخ رو ازت نخواسته کلید هارو ول نمیکنی میدونم کار سختیه ولی بهتره از یکی کمک بگیری وقتی که اسم شهر و تاریخ اومد مطمین باش گوشیت فورمت شده بعد کلید ها رو ول میکنی و بعد تنظیمات گوشیتو انجام میدی بازم میگم : یه لحظه هم نباید تا وقتی که اسم شهر رو میپرسه این 4 کلید رو ول کنی حتی یه لحظه منو در جریان کار قرار بده
    اطلاعات گوشیت مثل تنظیمات و Contact(اگه روی سیم کارت نباشه ) و هرچی اططلاعات که روی مموری نیست پاک میشه باید تنظیمات رو بعد فورمت گوشیت انجام بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کلید خطرناک برو تو قسمت ستینک و گوشیتو ریست فکتوری کن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خوره موبایلم عزیز
    بهترین کار اینه که گوشیت رو مستر ریست کنی تا بدون هیچ ضعفی به حالت کارخونه برگرده
    من این کارو تاحالا خیلی انجام دادم با خیلی گوشیها روی همه نوکیا ها جواب میده
    من خودمم ان71 دارم
    اول گوشیتو خاموش کن بعد این 3 تا دگمه رو با هم نگه دار: دکمه های 3 و کلید سبز(واسه جواب دادن به تماسها) و ستاره (*)
    بعد در حالی که این 3 تا رو نگه داشتی دکمه پاور گوشی رو هم نگه دار و اونقد وایستا تا گوشی بیاد بالا
    حافظه گوشیت کامل به حالت اول بر میگرده
    مموری کارتت رو هم با کامپیوتر خالی کن(فرمت نکن چون اگه فرمت کردی بید تو گوشیت هم دوباره از نو فرمت کنی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سلام

من خوره موبایلم عزیز
    بهترین کار اینه که گوشیت رو مستر ریست کنی تا بدون هیچ ضعفی به حالت کارخونه برگرده
    من این کارو تاحالا خیلی انجام دادم با خیلی گوشیها روی همه نوکیا ها جواب میده
    من خودمم ان71 دارم
    اول گوشیتو خاموش کن بعد این 3 تا دگمه رو با هم نگه دار: دکمه های 3 و کلید سبز(واسه جواب دادن به تماسها) و ستاره (*)
    بعد در حالی که این 3 تا رو نگه داشتی دکمه پاور گوشی رو هم نگه دار و اونقد وایستا تا گوشی بیاد بالا
    حافظه گوشیت کامل به حالت اول بر میگرده
    مموری کارتت رو هم با کامپیوتر خالی کن(فرمت نکن چون اگه فرمت کردی بید تو گوشیت هم دوباره از نو فرمت کنی)

3کلید یعنی فرمت=فلش وخطرناک برای گوشی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •