سلام
من روي فرمم چتد تا اديت دارم و يك dbnavigator .و در اديت كاربر يك كد را وارد مي كند و ممكن است از ان كد چند تايي داشته باشم حالا ميخواهم با dbnavigator ركوردهاي جدولم را براساس ان كد را پيمايش كنم . چگونه؟
ممنون
سلام
من روي فرمم چتد تا اديت دارم و يك dbnavigator .و در اديت كاربر يك كد را وارد مي كند و ممكن است از ان كد چند تايي داشته باشم حالا ميخواهم با dbnavigator ركوردهاي جدولم را براساس ان كد را پيمايش كنم . چگونه؟
ممنون
منظور شما اين هست كه بر اساس اون كد داده ها سورت بشن؟ نمي دونم شايد من منظورتون رو درست نگرفتم ولي اگر اينطور هست و شما مي خواين كه وقتي كاربر كد رو وارد كر ايندكس روي اون كد بره و بتونن بر اساس اون كد داده ها رو بگردن اول از همه ركوردهاتون رو بر اساس فيلد مربوطه سورت كنيد و سپس ايندكس رو تنظيم كنيد تا روي اون ركورد قرار بگيره. (خودم هم نفهميدم چي گفتم! هيچ وقت معلم خوبي نميشم!)
سلام
من از صحبت هاي شما متوجه نشدم كه چكار بايد بكنم.ولي من يك مثال ميزنم شايد بهتر متوجه بشويد ببينيد من يك جدوال دارم به نام حضور و غياب كه فيلدها: id(autoincrement -كد دانشجو- كد كلاس -كد استاد-كد درس و تاريخ جلسه اي كه دانشجو غيبت داشته است . حالا روي فرمم اين فيلدها را دارم .كاربر كه كد دانشجو را ميزند اگر اين كد در بانكم بود اطلاعاتش نمايش داده ميشود و من ميخواهم بر اساس اين كد جدولم را پيمايش كنم
اين چيزي كه شما ميخواين ربطي به DBNavigator نداره. ميخواين يك جستجو را انجام دهيد كه خيلي هم سخت نيست.
در لينك امضاي من با عنوان " همه چيز درباره ديتابيسها" سرچ كنيد به دنبال Filter ويا -----.
جوابتون رو پيدا ميكنيد و اگه گشتين و نبود سوالتون رو مطرح كنيد.
موفق باشي.
ببنيد وقتي dbedit روي فرم داريم و يك dbnavigator و بخواهيم ركوردهاي جدوا را پيمايش كنيم روي يكي از باتن هاي dbnavigator كليك ميكنيم و ركوردهاي جدول پيمايش مي شوند حالا من به جاي دبي اديت ،اديت روي فرم دارم و مي خواهم وقتي كاربر روي باتن هاي dbnavigator كليك كرد ركوردهاي جدولم بر اساس ان كدي كه در يكي از اديت هام وارد كرده است پيمايش شود
روي رويداد OnClick كدهاي زير را وارد كن :
البته ميتوني اين كد رو بسته به هر دكمه اعمال كني و هر دكمه يك كار خاص رو بكنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتحان كن و خبرشو بده.
اميدوارم مشكلت حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)