تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: dbnavigator

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض dbnavigator

سلام
    من روي فرمم چتد تا اديت دارم و يك dbnavigator .و در اديت كاربر يك كد را وارد مي كند و ممكن است از ان كد چند تايي داشته باشم حالا ميخواهم با dbnavigator ركوردهاي جدولم را براساس ان كد را پيمايش كنم . چگونه؟
    ممنون

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منظور شما اين هست كه بر اساس اون كد داده ها سورت بشن؟ نمي دونم شايد من منظورتون رو درست نگرفتم ولي اگر اينطور هست و شما مي خواين كه وقتي كاربر كد رو وارد كر ايندكس روي اون كد بره و بتونن بر اساس اون كد داده ها رو بگردن اول از همه ركوردهاتون رو بر اساس فيلد مربوطه سورت كنيد و سپس ايندكس رو تنظيم كنيد تا روي اون ركورد قرار بگيره. (خودم هم نفهميدم چي گفتم! هيچ وقت معلم خوبي نميشم!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من از صحبت هاي شما متوجه نشدم كه چكار بايد بكنم.ولي من يك مثال ميزنم شايد بهتر متوجه بشويد ببينيد من يك جدوال دارم به نام حضور و غياب كه فيلدها: id(autoincrement -كد دانشجو- كد كلاس -كد استاد-كد درس و تاريخ جلسه اي كه دانشجو غيبت داشته است . حالا روي فرمم اين فيلدها را دارم .كاربر كه كد دانشجو را ميزند اگر اين كد در بانكم بود اطلاعاتش نمايش داده ميشود و من ميخواهم بر اساس اين كد جدولم را پيمايش كنم

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

اين چيزي كه شما ميخواين ربطي به DBNavigator نداره. ميخواين يك جستجو را انجام دهيد كه خيلي هم سخت نيست.
    در لينك امضاي من با عنوان " همه چيز درباره ديتابيسها" سرچ كنيد به دنبال Filter ويا -----.
    جوابتون رو پيدا ميكنيد و اگه گشتين و نبود سوالتون رو مطرح كنيد.

موفق باشي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببنيد وقتي dbedit روي فرم داريم و يك dbnavigator و بخواهيم ركوردهاي جدوا را پيمايش كنيم روي يكي از باتن هاي dbnavigator كليك ميكنيم و ركوردهاي جدول پيمايش مي شوند حالا من به جاي دبي اديت ،اديت روي فرم دارم و مي خواهم وقتي كاربر روي باتن هاي dbnavigator كليك كرد ركوردهاي جدولم بر اساس ان كدي كه در يكي از اديت هام وارد كرده است پيمايش شود

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

روي رويداد OnClick كدهاي زير را وارد كن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ميتوني اين كد رو بسته به هر دكمه اعمال كني و هر دكمه يك كار خاص رو بكنه.
    امتحان كن و خبرشو بده.

اميدوارم مشكلت حل بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •