کمک فوری
با70000ومان چه mp3ی می تونم بخرم حافظش بالا باشه کابلی هم نباشه mp4 player ها mp3 هم اجرا می کنند اگه اره در باره ی mp4 player هم بگین و کجا خرید کنم علاادین ولیعصر ...؟
کمک فوری
با70000ومان چه mp3ی می تونم بخرم حافظش بالا باشه کابلی هم نباشه mp4 player ها mp3 هم اجرا می کنند اگه اره در باره ی mp4 player هم بگین و کجا خرید کنم علاادین ولیعصر ...؟
دوست عزيز منظورت از كابلي چيه؟؟؟
mp4 ها mp3 هم پخش می کنند.
mp3 Player های زی سایبر مثل Z-ling Slot FX که کارت حافظه می خوره و 1GB : 70.000 تومان.
MP4 Player های JXD امکانات خوبی دارند ولی من خودم Z-ling Studio دارم که خیلی راضی هستم .
Creative هم محصولات بسیار خوبی در هر دو مورد داره از جمله: Zen v-plus , Zen neeon 2 , Muvo Tx Fm و ...
سایت هاشونو هم می نویسم که مراجعه کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی : JXD (فردا رایانه)
دومی : Z-cyber ( مهرگان ماشین آسیا)
سومی : Creative
raghy نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلیش هست.
دوست عزيز دنبال اين ماركهاي الكي پلكي نرو كه بدرد نميخوره زود خراب ميشن .
با پولي كه داري فقط كريتيو به غير از اون ديگه ضرره.....
آقای becareful نیمه محترم.
اول یه سری به سایتی که معرفی شده بزن بعد نظر بده . با شناختی که از شما داشتم این کار شما برام عجیب بود!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درست میگم. راقی الکترونیک هم هست و سایتش مثل مهرگان ماشین آسیا هست ولی سایت رسمیش که توی تبلیغ مجله و اینا هم میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و توی سایت زی سایبر هم زده نماینده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
كاملا درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)