تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: دسکتاپ آنلاین

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

1 دسکتاپ آنلاین

بالاخره یکی از آرزوهای بزرگ بسیاری از کاربران اینترنت برآورده شد. دسکتاپ آنلاین!؟ به شخصه همیشه منتظر همچین خبری بودم که روزی یه دسکتاپ آنلاین، اون هم با امکانات عالی و بی نظیر راه اندازی بشه. شما میتونید با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عضویت در آن، صاحب یک دسکتاپ آنلاین با محیطی جذاب و سرویس هایی منحصر بفرد بشید. امکانات و سرویس هایی همچون، در اختیار گذاشتن 1 گیگ فضای رایگان به عنوان هارد شما، اختصاص یک ایمیل همراه با آدرس بوک زیبا و جذاب، ویرایشگر وبسایت با ویژگی های قوی، اختصاص یک وبلاگ برای شما، یک فید خوان ( RSS Reader ) قوی و زیبا، پخش صدا ( MP3 PlayerIM ( برای چت کردن ) ، و برنامه هایی همچون آفیس و .... که به کلی شما رو مجذوب خودش میکنه.
    همون طور که گفتم این سرویس به صورت رایگان ارائه شده و پایه اون بر اساس فلش طراحی شده. شما میتونید دسکتاپ خودتون رو به صورت full-screen و یا در همون پنجره مرورگتون مشاهده کنید. همچنین میتونید فایل های خودتون رو به صورت گروهی روی هاردتون آپلود کنید.

اما برای استفاده از این سرویس باید پلاگین های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی مرورگرتون نصب باشه. همچنین باید ویژگی pop-ups در مرورگتون فعال باشه.
    پس توصیه میکنم هر چه زودتر همراه با گوش دادن موزیک و خواندن خبر هاتون در فید خوان این دسکتاپ، گشت و گذارتون رو در وب لذت پخش تر کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بسیار عالی بود
    من که رفتم ببینم چه جوریاست..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •