قبلا هم نوشته بودم ولی باز هم می نویسم که ...
من n73 دارم ازش هم خیلی راضی ام اما......
به جز دوربین فیلم برداری n93i دلیل دیگه ای هم هست که من گوشی ام رو عوض کنم....
جواب بدییییییییییییییییین...
قبلا هم نوشته بودم ولی باز هم می نویسم که ...
من n73 دارم ازش هم خیلی راضی ام اما......
به جز دوربین فیلم برداری n93i دلیل دیگه ای هم هست که من گوشی ام رو عوض کنم....
جواب بدییییییییییییییییین...
Last edited by multiforc; 28-05-2007 at 13:04.
دقیقا منم مثل تو هستم ار N73 خودم خیلی راضیم ولی N93i یه چیزی دیگه س . به نظر من 2 تا علت داره که میخوام N73 رو بدم N93i بگیرم یکی کیفیت عالی فیلمبرداریش و دومی ظاهر بسیار شیک و قشنگش ... ولی الان یه مقدار بالاس ایشالا 1 2 ماهه دیگه میگیرمش ..... خوشم میاد یکی مثل خودم خوش سلیقه پیدا شد
البته به جز دوربين n93i يه مزيت ديگه هم داره اونم 16 ميليون رنگ صفحه نمايششه
خدایی n93i گوشی تکیه
من خیلی کفشم![]()
سلام
من هم مثل دوستان به انتظار نشسته بودم که پایان خرداد n93iرو بگیرم
قیمت این گوشی تا هفته ی پیش تو جی اس ام 958 هزار تومان بود با گارانتی متفرقه.
اما الان یک میلون دویس هزار تومن هست با همین گارانتی !
گارانتی اتصالات هم یک میلون و سیصد و پنجاه هزار تومان .
خوب با این حساب باز هم باید منتظر بمونیم ارزون بشه ؟
و دیگر اینکه دوستان به نظر شما گوشی بدن گارانتی گرفتن درسته ؟
راستی n93i یه مزیت دیگه هم داره اون هم: Wi-Fi 802.11b/g
ولی در عوض باتری n73 هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوام بیشتری داره
ولی باا ین قیمتا من n95 رو ترجیح میدم!!![]()
همین امروز تو mobile-review و gsmarena و .. . .. چندتا مقایسه تخصصی این گوشی رو میخوندم
بد نیس چند تا مهم هاشو براتون بگم
- کلا قیافه ی n93i از n93 خیلی شیک تره و حتی از n73 ولی بازم یکم بزرگه
ولی اونطور که اونجا نوشته بود مثل اینکه صدای n93i با n73 در یه حده شایدم n93i کمتر باشه
من چند تا از این فیلم هایی که با این گوشی گرفته بودم رو دیدم ، یه مشکلی بود که وقتی زووم میکرد صدای وزوز میومد
بعدش اونجور که از ظاهر گوشی کعلوم بود فلاشش نسبت به n93 چند میلی اومده پایینتر ولی بازم طبق گفته ی اون سایت فلاشش ضعیفه !
یه مساله عجیب هم دیدم اونم اینکه باتری n93 ف 1100 میلی آمپر بود در صورتی که باتری n93i ، 950 میلی آمپر حالا نمیدونم چرا باتری ضعیفتر روش گذاشتن البته اونجا نوشته بود برا اینکه وزنش نسبت به n93 سبک تر بشه
ولی خداییش کیفیت فیلمبرداریش که 3 تا فیلم رو من دیدم که باهاش گرفته بودن عالی بوود
وقتی فول اسکرینش کردم هم بازم عالی بوود
واقعا گوشی عالی هست ....
من حدود يه ماه پيش اين گوشي رو از نزديك ديدم. علاوه بر تغييرات ظاهري عكاسيه اونم بهتر شده و در حد n73عكس ميگيره. همونطور كه ميدونيد n93 توي عكاسي ضعيف بود.البته از زوم اپتيكال و صفحه نمايش عاليه اون نباد براحتي گذشت.
ولي در حال حاضر ان95 آخرشه مگه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)