اخیرا شرکت ارتباطات سیار اعلام کرده که میخواد به (سهامی عام )تبدیل بشه و توی این جریان مبالغی رو که بصورات ودیعه بابت ثبت نام تلفنهای ثابت و همراه از ملت گرفته رو تبدیل به سهام مخابرات میکنه (سهام مخابرات نه سهام عدالت) و از کسانی هم که نمیخوان سهامدار بشن خواسته که عدم موافقت خودشونو کتبا اعلام کنن . البته خوشحال نشین چون بر خلاف اونچه که خودم هم اول خیال کردم ودیعه هیچ کسی رو بهش پس نمیدن بلکه اینطوریه که گفتن اگه سهام خواستین که هیچ اگه هم نخواستین که باز هم هیچ .
حالا اینجا چند تا سوال پیش میاد :
1-کسانی که در زمانهای مختلف تلفنای ثابت و سیار رو ثبت نام کردن مبالغ مختلفی رو دادن که اون مبالغ در زمان خودشون ارزش های مختلفی داشته مثلا ده پانزده سال پیش ودیعه ثابت هزار تومن بوده حالا حدود صد هزار تومن و موبایل هم که همه جوری بوده از صد و خورده ای هزار تومن به بالا - خوب در حال حاضر اگه قرار به سهام گرفتن باشه تکلیف این دو قشر چی میشه ؟
2-با توجه به اینکه شرکت مخابرات جزو شرکتهای زیان ده میباشد کی حاضر میشه که سهام یه شرکت زیان ده رو بخره؟
3-کسانی که سهام نمیخوان آخه چرا نمیتونن ودیعشونو پس بگیرن ؟
4-ظاهرن گفتن کسانی که سهامدار بشن ممکنه از یه تخفیف حدود پنجاه درصدی برای تعرفه مکالماتشون بهره مند بشن ؟؟؟!!! که زیاد هم نباید تحت تاثیر اینگونه تبلیغات قرار گرفت .
حالا با توجه به مطالبی که عرض کردم شما پیدا کنین پرتغال فروش را؟
به نظر شما چیکار باید کرد؟