با سلام .
من یه Cms خوب و رایگان میخوام برای راه اندازی یه سایت تبلیغاتی و نیازمندی و لینکستان.
هر کس یه چنین سیستمی سراغ داره که فارسی باشه به من معرفی کنه.
با تشکر
![]()
با سلام .
من یه Cms خوب و رایگان میخوام برای راه اندازی یه سایت تبلیغاتی و نیازمندی و لینکستان.
هر کس یه چنین سیستمی سراغ داره که فارسی باشه به من معرفی کنه.
با تشکر
![]()
Last edited by amin.ir69; 08-06-2007 at 10:53.
چه جور سايتي مي خواهيد راه بيندازيد
نمونه سايت را بفرماييد
ببین عزیزم من یه سیستمی می خوام که تبلیغات سایت ها رو توش بزارم من اول با e107 کار می کردم ولی اون سیستم مخصوص این کار نبود و حالا دنباله یه سیستمی میگردم که عزیزان آگهی های خود را بفرستند و من مدت اون رو مشخص کنم تا در سایت به نمایش در بیاد ، مانند خیلی از سایت های تبلیغاتی دیگه.
مثل صفحه نیازمندی های روزنامه ها که هست که هم نیاز مندیها رو بر طرف میکنه هم یه در آمدی برا صاحب روزنامه داره.
آره خلاصه من چنین چیزی می خوام که کامل باشه مثلا تعداد کلیک روی هر لینک رو نشون بده یا وقتی کاربر وارد حساب خود میشه تعداد کلیک روی لینک خود رو ببینه و چندین امکان دیگه که یه سایت تبلیغاتی باید داشته باشه ....
امید وارم نظر من رو فهمیده باشید و یه سیستم خوب و رایگان به من معرفی کنید که من خیلی وقته دنبالش می گردم
![]()
Last edited by amin.ir69; 08-06-2007 at 10:52.
سلام
اگر مي خواهيد يك كار جدي انجام بدهيد ،اسكريپت هاي رايگان بدرد نمي خورند
نه اينكه چون رايگان هستند خوب نباشند نه
ولي در زمينه تبليغات اسكريپت رايگان خوبي نديده ام
حداقل من نديدم
ببین اگه اگه وقت داری یه سر به سایت نمونه اسکریپ ما بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشیمون نمی شی . راس کارته براحتی می تونی نصبش کنی و آگهی هات و مدیریت کنی و هزار تا کار دیگه ... اگه مقبول افتاد ایمیل کن بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رايگانه يا پوليه ؟
اسکریپت مدیریت آگهی وتبلیغات بکار رفته در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسکریپت کم حجم سبک با نصب راحته و کاملا سازگار با موتورهای جستجو.
فعلا نسخه آزمایشی و دموی اون با امکانات کمتر از نسخه اصلی موجود نیست و در آینده نزدیک آماده دنلود میشه و ان شاالله تا چند وقت دیگه سایت نسخه آزمایشی اون با امکان کار با بخش مدیریت سایت راه اندازی میشه.
نسخه اصلی این اسکریپت رایگان نیست . و برای اطلاعات بیشتر می تونین ایمیل کنین.
منم يه تغييراتي روي هسته مامبو اعمال كردم و يه مقدار جاوااسكريپت هم چاشنيش كردم در كل چيز قشنگي در اومده قيمتش هم چند هزار تومن ناقابل در ضمن ميخواي سفارشيش هم مي كنم ......
در كل همه جورشو هستم.....
کاملا موافقم هیچ کار جدی رو نمیشه با Cms را انداخت حتی اگه سیستمش فرشته باشهسلام
اگر مي خواهيد يك كار جدي انجام بدهيد ،اسكريپت هاي رايگان بدرد نمي خورند
نه اينكه چون رايگان هستند خوب نباشند نه
ولي در زمينه تبليغات اسكريپت رايگان خوبي نديده ام
حداقل من نديدم
Last edited by farhadgreat; 16-08-2007 at 22:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)