تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست برنامه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض درخواست برنامه

سلم من اولین باره که دارم درخواست برنامه میکنم نمیدونم ایا جای درستی اومدم یا نه اما خواهش میکنم اگه میشه کمک کنید
    من باید 1 برنامه با استفاده از
    consequential processing file
    برای ذخیره سازی اطلاعات دانشجوها و بروزرسانی اونها بنویسم اگه میتونین کمک کنین

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

دوست عزیز عضویتت رو تبریک میگم عنوان پست رو درست انتخاب کن این خلاف قوانینه
    فکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید مطرح کنید

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

يه بار اينارو بخونيد مشكلي پيش نمياد :

1- تيتري گويا براي تاپيك خود انتخاب كنيد
    2- از توضيح كل مشكلتون در تيتر تاپيك خودداري كنيد و اصل موضوع رو در داخل تاپيك توضيح بديد
    3-بعد از پست كردن درخواستتون صبر كنيد تا كسي جواب شما را بدهد ( نه اينكه تو تاپيك خودتون داد بزنيد كه آهاي ملت بياين جواب منو بدين )
    4- قبل از پست مطلبتون با استفاده از امكان جستجوي انجمن بگرديد كه آيا كسي قبلا مشكل شما رو داشته يا نه و بعد تاپيك خودتون رو بنويسيد.
    5- اگر جوابي از كسي دريافت نكرديد به تاپيك خود پاسخ ندهيد كه كه به بالاي صفحه منتقل شود ٫ بلكه به جاي اينكار صبر داشته باشيد.
    6- درخواست نرم افزاري خود را به طور كامل توضيح دهيد تا بقيه كاربران ديگه ازتون سوال نپرسند و بهتر مشكل شما رو حل كنند.
    7- نام نرم افزار مورد نظر رو حتما در اسم تاپيك بنويسيد.
    8- از فينگليسي نوشتن جدا خودداري كنيد و اطمينان داشته باشيد كه در اين صورت اصلا كسي به درخواست نرم افزاري شما توجهي نخواهد كرد.
    9- در هنگام قرار دادن لینکها دقت کنید که اونا رو به صورت Code و یا عادی بنویسید و هرگز از دکمه URL در بالای قسمت ویرایش استفاده نکنید
    10- اگر به جواب نرسيديد و يا عجله داريد از باز كردن تاپيكي تكراري از همان موضوع و با تيتري ديگر جدا خودداري كنيد و به جاي اينكار كمي صبر داشته باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •