سلام . من یه مقداری پاسکال و دلفی و سی پلاس پلاس و سی شارپ بلد هستم . اما حالا می خوام یه زبون رو خیلی خوب یاد بگیرم . مهم ترین ویژگی ای هم که من لازم دارم هم این هست که بشه اون رو با اینترنت هم مرتبط کرد. (من یه مقدار پی اچ پی و ای اس پی و جاوا اسکریپت و اچ تی ام ال می دونم) . برای قسمت اینترنتی اون می خوام asp.net رو یاد بگیرم .اما برای قسمت کامپیوتر اون سه گزینه دارم که نمی دونم کدوم مناسب تره . ممنون می شم که توضیحاتتون رو در مورد اونها بگید و من رو کمک کنید تا یکی از اون ها رو انتخاب کنم. البته من خودم فکر می کنم سی پلاس پلاس پلاس بهتر باشه . اما بعضیا می گن که همون وی بی خوبه . به هر حال من معمولا برنامه های پیچیده ای می نویسم و از الگوریتم ها و فرمول های ریاضی زیادی استفاده می کنم و همون طور که گفتم برنامه های من باید با وب هم ارتباط داشته باشن.
Visual C++
Visual C++ provides a powerful and flexible development environment for creating Microsoft Windows–based and Microsoft .NET–based applications. It also enables developers to build Web applications, smart-client Windows-based applications, and solutions for thin-client and smart-client mobile devices.
--------------------------------------------------------------------------------
Visual C#
C# is a simple, type-safe, object oriented, general-purpose programming language. Visual C# provides code-focused developers with powerful tools and language support to build rich, connected web and client applications on the .NET Framework.
--------------------------------------------------------------------------------
Visual Basic
Visual Basic is a tool for productively building type-safe and object-oriented applications. It allows developers to create a wide range of Windows, Web, mobile, and Office applications built on the .NET Framework.