تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کاربران آفیس 2007 بدون حفاظت رها شده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alitopol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض کاربران آفیس 2007 بدون حفاظت رها شده اند

کمپانی مایکروسافت فاش کرد که کاربران ویندوز ویستا که از بسته نرم افزاری Office 2007 بهره می برند موفق به دریافت فایل های بروزرسان نمی شوند.

"Mark Griesi" مدیر برنامه های تیم پاسخگویی مایکروسافت میگوید:" در وضعیت های بخصوصی ممکن است که سیستم یابنده بروزرسانی ها در ارائه فایل های اصلاحیه ناتوان عمل کند و یا نصب آنها با مشکل مواجه شود."

کاربران ویندوز ویستا که بسته نرم افزاری 'آفیس 2007' را بر روی رایانه خود نصب کرده باشند تحت تاثیر این اشکال امنیتی قرار خواهند گرفت. فایل های بروزرسانی که ممکن است در لیست نصب قرار نگیرند شامل: بروزرسانی مستقل برای ابزار Excel و دیگری بطور جامع برای Office 2007 میباشد. گفتنی است که هر دو این بروزرسانی ها در درجه "مهم" تلقی میشوند، بنابراین نصب آنها بطور جدی توصیه شده است.

Griesi در ادامه می افزاید:" اگر شما موفق شده اید که فایل های اصلاحیه را از سیستم Microsoft Update بطور کامل نصب کنید، هیچ جای نگرانی برای شما وجود ندارد و این بروزرسانی ها دوباره برای شما نمایش داده نخواهند شد."

مدیران شبکه های رایانه ای که از ابزار Microsoft Windows Server Update Services استفاده می کنند، میبایست که دوباره برای نصب اصلاحیه های مربوطه اقدام کنند و به کاربران نهایی این ابزار دوباره یادآوری کنند که رایانه خود را به روز نمایند.

گفتنی است که تنها کاربرانی موفق به دریافت اصلاحیه ها نشده اند که به ابزارهای Microsoft Update یا WSUS تکیه کرده اند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by alitopol; 24-05-2007 at 13:48.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما نباید خبر های سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کپی کنی و اینجا بزاری چون مدیر اون سایت با این کار مخالف هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض

روچشم به بقیه هم همین رو بگید

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

6

شما نباید خبر های سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کپی کنی و اینجا بزاری چون مدیر اون سایت با این کار مخالف هست.
    حالا alitopol كه منبعش رو نوشته
    خود آقاي فرهاد جعفري در وين بتا هم از سايت مايكروسافت استفاده كرده براي خبرش
    پس ما بايد بگيم بيل گيتس مخالفه با اينكار
    Last edited by f-secure; 24-05-2007 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران - در گوشه ای آرام

پيش فرض

حالا alitopol كه منبعش رو نوشته
    خود آقاي فرهاد جعفري در وين بتا هم از سايت مايكروسافت استفاده كرده براي خبرش
    پس ما بايد بگيم بيل گيتس مخالفه با اينكار
    مرسی f-secure

ولی به نظرم کاسپر بهتر بودا

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بيينيد، در وبسايت WinBeta گفته شده كه: «كليه حقوق سايت برای نویسندگان مطالب آن محفوظ بوده و برداشت مطالب ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تنها با ذكر ماخذ مجاز مي باشد. »

در نتيجه، چون خبري كه علي جان (alitopol) نوشتند داراي منبع هست، هيچ مشكلي ديده نمي‌شه.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همکار محترم و کلیه دوستانی که نظر دادید . ایشون بعد از اینکه من تذکر رو دادم ایشون منبع رو گذاشت پس تذکر من کاملا بجا بوده (اگر نگاه کنید می بینید که پستش ویرایش شده و من هم موقعی که این مطلب رو گفتم ایشون ویرایش نکرده بود).
    ضمنا من یه زمانی همه خبر های وینبتا رو اینجا می زاشتم با منبع اما بعد مدیر وینبتا به میثم پیغام خصوصی فرستاد که این کار رو نکنم . تمام بحث ها با مافیا و میثم و مدیر وینبتا هم تو این انجمن موجود هست . می تونید پیداش کنید. من هم فکر کردم هنوز هم این مطلب صادق هست . اما به ظاهر اینطور نیست . اما در هر صورت باید منبع ذکر بشه که بعد از تذکر این اتفاق افتاد و من هم از کاربری که این کار رو کرد متشکر هستم.
    به هر حال موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •