تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: برنامه خوب براي محدود كردن دسترسي ديگر يوزهاي Xp

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض برنامه خوب براي محدود كردن دسترسي ديگر يوزهاي Xp

سلام خسته نباشيد:
    من يه برنامه دارم به اسم Win Xp maneager كه برنامه خوبيه فقط اينكه درايو رو تيك ميزنم ميبنده براي يوزر خودمم ميبنده و برنامه پسوردهم نداره هر كسي ميره داخلش. من ميخوام طوري باشه براي هر يوزر بشه جدا تعريف كرد به كجاها دسترسي داشته باشه فقط به بعضي فولدر ها دسترسي نداشته باشه مثل ادارمون كه پرميژن ميدن نتوني به اونجاهايي كه add كردن نتوني دسترسي داشته باشي. من درايو هاي هارد رو Ntfs هم فرمت كردم مثل اداره نشد با اونكه ويندوزش يكيه ولي اونجا حتي يه فولدر رو هم ميتوني پرميژن بدي هر كس كليك كنه خطا ميده نميشه پاك هم نميشه . بعد ميخوام Ctrl +alt+delet رو زدم بشه قفل كرد يوزر رو مثل تحت شبكه . برنامه پسورد هم داشته باشه كشي نتونه واردش بشه.
    راستي اين administrator رو چرا كامپيوتر داره ولي تو يوزرها نمياره وقتي كه ويندوز ميريزم اولش ميسازه ولي نميشه استفاده كرد ازش

ممنون ميشم منودر اين زمينه ها كه گفتم راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

اینو امتحان کن

PC Security 6.3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ScreenShots

کد:

Serial

کد:

یا حق

Last edited by ElmO; 24-05-2007 at 12:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

اینو امتحان کن

PC Security 6.3

کد:

ScreenShots

کد:

Serial

کد:

یا حق

رفيق واقعا ممنونم لطف كردي نصب كنم باهاش كار كنم ببينم چطوره عكساش رو كه ديدم بايد خوب و كامل باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

رفيق نصب كردم برنامه جالبي هستش فقط يه گزينه كم داره اينكه من كه ادمين هستم بتونم به يوزرهاي ديگه محدوديت بدم من مثلا يه فولدر رو red only ميكنم خودمم از داخل يوزر خودم نميتونم پاك كنم !!! راهي هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستي اين administrator رو چرا كامپيوتر داره ولي تو يوزرها نمياره وقتي كه ويندوز ميريزم اولش ميسازه ولي نميشه استفاده كرد ازش
    این یوز مال وقتیه که کسی مثل یک پدر واسه بچه هاش کامپیوتر خریده می خواد بر روی کامپیوتر یک مدیریت خوب داشته باشه و چون زیاد هم با کامپیوتر کار نمی کنه نیازی نیست که همیشه یوزرشو نشون بده
    روش باز کردنشم به دو صورته
    1.روش اول باید در قسمتی که می خوای وارد یوزر بشی دو بار ctrl+alt+delete رو بزنی بهد یک صفحه میاد در قسمت یوزر نیم تایپ می کنی administrator در قسمت پسووردم پسووردشو می زنی و باز می شه
    2.روش دوم که ساده تره اگه کامپیوتر رو با safe mode بیاری بالا administrator نمایش داده میشه و نیاز نیست که تایپش کنی
    نکته مهم:
    حتما برای یوزر administrator پسوورد بزار چون اگه یک نفر یکم وارد باشه با administrator میاد بالا
    نکته مهم2:
    فایل های کامپیوتر رو که نمی خوای هیچ کس به هیچ عنوان بهش دسترسی داشته باشه تو My Documents یوزر administrator بزار چون اگه تو درایو های دیگت بزاری و درایو ها رو با نرم افزار قفل کنی هر کسی می تونه با عوض کردنه ویندوزت به اونا دسترسی پیدا کنه ولی My Documents یوزر administrator با عوض کردن ویندوز پاک میشه
    دستم خسته شد از بس تایپ کردم موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •