تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: گذاشتن پسورد روی فولدر Share شده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

13 گذاشتن پسورد روی فولدر Share شده ؟

چه جوری میشه روی یه فولدر Share شده پسورد گذاشت که توی شبکه هر کسی بهش دسترسی نداشته باشه
    من بحث permision رو می دونم ولی اون به درد نمی خوره چون اینجوری فقط از یه کامپیوتر خاص توی شبکه میشه به اون فولدر دسترسی داشت من میخوام از هر کامپیوتری تو شبکه بشه به فولدر دسترسی داشت فقط قبل از وارد شدن بهش پسورد بخواد.
    حتی اگه نرم افزار خاصی هم باشه که این کار رو میکنه لطفا معرفی کنید خیلی برام ضروری.ه

با تشکرات قبلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه جوری میشه روی یه فولدر Share شده پسورد گذاشت که توی شبکه هر کسی بهش دسترسی نداشته باشه
    من بحث permision رو می دونم ولی اون به درد نمی خوره چون اینجوری فقط از یه کامپیوتر خاص توی شبکه میشه به اون فولدر دسترسی داشت من میخوام از هر کامپیوتری تو شبکه بشه به فولدر دسترسی داشت فقط قبل از وارد شدن بهش پسورد بخواد.
    حتی اگه نرم افزار خاصی هم باشه که این کار رو میکنه لطفا معرفی کنید خیلی برام ضروری.ه

با تشکرات قبلی
    دوست من همان جايي كه شما فايل رو Share مي كنيد گزينه Permission هم وجود دارد كه مي توانيد از آن طريق سطح دسترسي كاربران رو از شبكه تعريف كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نقل قول از خودم :

من بحث permission رو می دونم ولی اون به درد نمی خوره چون اینجوری فقط از یه کامپیوتر خاص توی شبکه میشه به اون فولدر دسترسی داشت من میخوام از هر کامپیوتری تو شبکه بشه به فولدر دسترسی داشت فقط قبل از وارد شدن بهش پسورد بخواد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول از خودم :

من بحث permission رو می دونم ولی اون به درد نمی خوره چون اینجوری فقط از یه کامپیوتر خاص توی شبکه میشه به اون فولدر دسترسی داشت من میخوام از هر کامپیوتری تو شبکه بشه به فولدر دسترسی داشت فقط قبل از وارد شدن بهش پسورد بخواد.
    نه دوست من از هر كامپيوتري توي شبكه امكان دسترسي به آن فولدر وجود دارد

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض یک راه وجود داره ولی یک مشکلی داره

شما باید یک user در سیستمی که به اشتراک گذاشتی درست کنی و یک user هم با همون نام در سیستم گیرنده درست کنی و user سیستم اشتراک شده رو پسورد بذاری. بعد از اینکه این کارو انجام دادی وقتی در سیستم گیرنده بخوای به سیستم اشتراک گذاشته وصل بشی از تو user&password می خواد. توی این قسمت تو هر چی که بزنی وارد میشه ولی به پوشه هایی دسترسی داری که توی primision اونها everyone رو انتخاب کردی. پس تو میتونی بری توی primision اون پوشه ای که می خوای هر کسی دسترسی نداشته باشه و everyone رو پاک کنی و یک user پسورد دار رو براش انتخاب کنی. user رو باید در useraccont سیستم درست کنی(این کارا رو روسیستم اشتراک گذاشته انجام میدی) بعد از این کار میای تو سیستم گیرنده و موقعی که user&password می خواد اون user رو که درست کردی با پسوردش رو وارد می کنی حالا تو به اون پوشه دسترسی داری...
    تا وقتی که تو logoff یا restart نکردی هر بار که به پوشه مراجعه کنی بهش دسترسی داری.
    حالا مشکلش: اگر هنگام استفاده موقعی که user&password از تو پرسیده میشه گزینه remember my password رو تیک بزنی دیگه ازت user&password رو سوال نمیکنه حتی اگر restart هم بکنی...!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بذارید سوالم رو یه جور دیگه بگم :

من اگه بخوام یه فایل رو توی کامپیوترم Share کنم که بعدا از یه کامپیوتر دیگه ( معلوم نیست کدوم ) توی شبکه فقط خودم بتونم بهش دسترسی داشته باشم باید چیکار کنم .

فرض کنیم نخوایم توی کامپیوتر جدید User جدید درست کنیم ؟

خیلی سخت شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راهی که جناب ms7dj پیشنهاد دادن کاملا درسته و شما نیزی ندارین روی هر کامپیوتر بک user جدید ایجاد کنید و کافی اون user رو روی کامپیوتری که اطلاعاتتون share شده ایجاد کنید بعد از اون اگه بخواید از کامپیوتر های دیگه کانکت بشین قبل از ورود به اطلاعات share شدتون ازتون یک username , password میپرسه که باید وارد کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راهی که جناب ms7dj پیشنهاد دادن کاملا درسته و شما نیزی ندارین روی هر کامپیوتر بک user جدید ایجاد کنید و کافی اون user رو روی کامپیوتری که اطلاعاتتون share شده ایجاد کنید بعد از اون اگه بخواید از کامپیوتر های دیگه کانکت بشین قبل از ورود به اطلاعات share شدتون ازتون یک username , password میپرسه که باید وارد کنید.
    من امتحان کردم User /password نپرسید ، Access denied داد

داره خودمونی میشه ms7dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

من امتحان کردم User /password نپرسید ، Access denied داد
    یوزر مشترکی که در سیستم سرور درست کردی رو پسورد بذار و در سیستم کلاینت با یوزری که مشترک درست کردی وارد شو و بعد امتحان کن...

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •