یه کارت گرافیک میخاستم که روی Agp 4 اجرا بشه.(مادر بردم از Agp چهار به بالا رو ساپورت نمیکنه)
درضمن کارت گیرافیک از 64 به بالا معرفی کنین.قیمت رو هم بگین.
یه کارت گرافیک میخاستم که روی Agp 4 اجرا بشه.(مادر بردم از Agp چهار به بالا رو ساپورت نمیکنه)
درضمن کارت گیرافیک از 64 به بالا معرفی کنین.قیمت رو هم بگین.
من كارت گرافيك Biostar 6200A رو بهت پيشنهاد مي كنم اينم عكسشه...
تقريباً دو ماه پيش 49 تومن خردمش، گارانتيش هم انفورماتيك گستره...
اینم بد نیست ولی خیلی ضعیفه و تازه 64bit هم هست .
ببین castel_xd عزیز الان با 65 تومان میتونی یه xfx geforce 6200 256mb ddr2 128 bit بخری که خیلی از این
بالایی سرتره . agp 4x هم ساپورت میکنه .
فقط یادت باشه شماره سفارش روی جعبش این باشه : PV-T43L-UA .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزير اين مدل PV-T43L-UA كه ميگي كجا پيدا ميشه...اینم بد نیست ولی خیلی ضعیفه و تازه 64bit هم هست .
ببین castel_xd عزیز الان با 65 تومان میتونی یه xfx geforce 6200 256mb ddr2 128 bit بخری که خیلی از این
بالایی سرتره . agp 4x هم ساپورت میکنه .
فقط یادت باشه شماره سفارش روی جعبش این باشه : PV-T43L-UA .
تو بازار هاي ايران فقط مدل PV-T44A-WANG هستش كه اونم مشخصات و عملكردش با اين مدل biostar هيچ فرقي نداره،اين هم وپژگيهاشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نیستش من خودم 1 ماه پیش واسه یه سیستم گرفتم . از علائدین هم گرفتم 64 تومان.
سلام آقا مهدی
اشتباه نمی کنید الان 7300 gs هم 64 بیت هست دیگه چه برسه به 6200
ATI Radeon 9250 128MB
4x هست کارت بدی نیست
اصلآ كارت خوبي نيست و به هيچ وجح توصيه نميشود اين كارت, از رده خارج است.
بهترين گزينه 6200 هست
به به arash جان کم پیدایی یا ما افتخار دیدارت رو نداشتیم . فرمایش شما صحیح ولی مگه خودت xfx geforce 6200 128bit 512mb ddr2 نداشتی یا ارتقاع دادی ؟
نگاه کن این شرکت های ساخت vga یه سیاست های خاصی تو تولید کارت دارن . اگه بیان 7300gs رو با مموری باس
128bit تولید کنن اون وقت دیگه 7300gt یه چیز بی معنی میشه . ok . ولی اگه geforce 6200 رو با مموری باس
128 bit هم تولید کنن باز به پای 6600 64bit هم که نزدیک ترین مدل بهش هست نمیرسه .
اینجا رو هم یه نگاه بنداز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 3هفته پیش 6200 گیگا بایت خریدم.خیلی هم راضیم.
بهتربن انتخاب همون 6200 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)