تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: فرستادن فايلهاي sis . jar . mid با بلوتوث

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض فرستادن فايلهاي sis . jar . mid با بلوتوث

سلام بچه ها
    مي خواستم بپرسم توي گوشيهاي سري 60 چطوري ميشه فايهاي sis . jar . mid رو با بلوتوث فرستاد؟ من كه هر كار با اين 6681 كردم نشد كه نشد ميگه اين فايلها رو نميشه فرستاد!
    خواهششا كمك كنيد
    با تشكر قبلي

داره خودمونی میشه r_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با Instant me کارت راه میفته یه سرچ کو چیک کنی پیداش میکنی

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام بچه ها
    مي خواستم بپرسم توي گوشيهاي سري 60 چطوري ميشه فايهاي sis . jar . mid رو با بلوتوث فرستاد؟ من كه هر كار با اين 6681 كردم نشد كه نشد ميگه اين فايلها رو نميشه فرستاد!
    خواهششا كمك كنيد
    با تشكر قبلي
    با برنامه‌هاي Instant Me و Instant SiS مي‌توني برنامه‌هاي نصب شده رو بفرستي ولي براي ارسال فايل‌هاي SiS يا Mid و... بايد ابتدا با يك برنامه مديريت فايل مثل SeleQ يا FileMan ... ابتدا پسوند اين فايل‌ها رو به تغيير بدي و هر چيزي كه دلت مي‌خواد بذاري مثلا SiS رو به Si تغيير بدي! بعد از اينكار مي‌بيني كه بدون هيچ مشكلي مي‌توني اين فايل‌ها رو بفرستي. البته در گوشي دريافت كننده براي اجراي اونها احتياجي به به تغيير نام نيست، چون سيمبيان فايل‌ها رو بر اساس ساختار اونها مي‌شناسه نه اسمشون.

رامين

Banned پسر نقره ای's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این برنامه ، برنامه معمول و همچنین ساده ترین برنامه برای کار در این زمینه است
    X-Plore

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by پسر نقره ای; 22-05-2007 at 17:11.

5. این کاربر از پسر نقره ای بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این برنامه ی x-plore که دوستمون گفت بدرد همین کار می خوره و بدون اینکه مثلا sis رو به si_ یا si تبدیل کنه به طور مستقیم می فرسته ولی یه مشکلی که برای این ورژن برنامه هست بعد یه مدت وقتی داخل برنامه میشی یه ارور میده کی تو یه صفحه ی آبی هست و به هیچ وجه هم دیگه این مشکل حل نمی شه حتی با دوباره نصب کردن برنامه! فک کنم این مشکل بخاطر کرک شدن این برنامه است که من ورژن جدیدترشو پیدا کردم که کرک شده هم هست و این مشکل رو هم نداره! اگه کسی احتیاج داشت خبر بده بزارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این برنامه ی x-plore که دوستمون گفت بدرد همین کار می خوره و بدون اینکه مثلا sis رو به si_ یا si تبدیل کنه به طور مستقیم می فرسته ولی یه مشکلی که برای این ورژن برنامه هست بعد یه مدت وقتی داخل برنامه میشی یه ارور میده کی تو یه صفحه ی آبی هست و به هیچ وجه هم دیگه این مشکل حل نمی شه حتی با دوباره نصب کردن برنامه! فک کنم این مشکل بخاطر کرک شدن این برنامه است که من ورژن جدیدترشو پیدا کردم که کرک شده هم هست و این مشکل رو هم نداره! اگه کسی احتیاج داشت خبر بده بزارم.
    داداش حتما باید کسی حتما درخواست بده تا بزاری؟خوب بزار دیگه
    بعدشم اگر برنامه fexplorer رو داری.قسمت تغییرنام برو بعد فایل های sis رو به si و فایل های jar رو به ja1 و فایلهایmidi رو بهmid تغییر بده و بعد با بلوتوث بفرست.من خودم امتحان کردم و جواب داد.همین برنامه ایی هم که دوستان گفتن هم میشه .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

داداش حتما باید کسی حتما درخواست بده تا بزاری؟خوب بزار دیگه
    بعدشم اگر برنامه fexplorer رو داری.قسمت تغییرنام برو بعد فایل های sis رو به si و فایل های jar رو به ja1 و فایلهایmidi رو بهmid تغییر بده و بعد با بلوتوث بفرست.من خودم امتحان کردم و جواب داد.همین برنامه ایی هم که دوستان گفتن هم میشه .
    اين نسخه از برنامه X_Plore اصلا مشكل نداره و مدتهاست كه روي گوشي من كار مي كنه و Crack شده هم هست.
    -=- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -=-
    -=- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -=-

رامين

9. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

براي گوشيهاي سوني اريكسون هم همچنين چيزي داريد كه بر اساس جاوا باشه؟!؟!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

براي گوشيهاي سوني اريكسون هم همچنين چيزي داريد كه بر اساس جاوا باشه؟!؟!؟
    براي سوني اريكسون بايد با برنامه‌هاي مديريت فايل جاوا مثل Moby File Manager كلا پسوند فايل جاوا رو پاك كني يعني فقط اسم فايل باقي بمونه و حتي نقطه جدا كننده اسم و پسوند رو هم پاك كني و بعد اقدام به ارسال اين فايل كني. در گوشي مقصد هم بعد از دريافت فايل، با برنامه ‌هاي مديريت فايل بعد از اسم فايل يك نقطه و بعد هم پسوند JAR رو اضافه كني تا قابل نصب بشه.
    رامين

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •