سلام
من فايل منيجروپيچ رودانلودكردم(SEFP06098وSEFP010044)ي ي ازآنهارادرشاخه pluginريختم طبق آموزش هم جلورفتم وموبايل روخوندfsوflashروهم نشون دادولي نميدونم چراوقتي واردپوشهfs ميرم هيچي نيست آفايكي كمك كنه فوريه درضمن موبايلن هم k750iاست
ممنون
سلام
من فايل منيجروپيچ رودانلودكردم(SEFP06098وSEFP010044)ي ي ازآنهارادرشاخه pluginريختم طبق آموزش هم جلورفتم وموبايل روخوندfsوflashروهم نشون دادولي نميدونم چراوقتي واردپوشهfs ميرم هيچي نيست آفايكي كمك كنه فوريه درضمن موبايلن هم k750iاست
ممنون
از فار منیجر دیسکانکتش کن
بعد کابل رو از گوشی جدا کن
باتری رو در بیار دوباره جا بزن
دوباره امتحان کن انشالله که مشکلت حل میشه
اين كارهاروكردم ولي بازم نشد
توآموزشي كه تواين سايت نوشته بود گفته بودبراي اين كاراينهارودانلودكنم ژ
اول باید نرم افزار Far Manager رو داونلود کنین. از اینجا
دوم باید پلاگین های سونی اریکسن رو داونلود کنین. از اینجا
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا
وهمشون هم دانلودكردم ولي نميدونم اين Far Manager 1.7 development Pack روبايدكجابريزم خواهش ميكنم كمكم كنيد
اینجوری که شما گفتی احتمالا گوشی شما Cid49 باشه و باید از Sefp010051 استفاده کنی.در صورتی که شما از Sefp010044 استفاده می کنی.
Last edited by iman_s; 22-05-2007 at 03:35.
خواهش ميكنم لينك دانلودش روبزاريدممنون ميشم
دزضمن ورژن گوشيم R1CA021است
همونجايي كه اون فايلهاي قبلي رو دانلود كردي اين فايل هم هست و ميتوني دانلود كني Sefp010051
درضمن در برنامه Far manager در ابتداي كار حتماً Cid49 رو انتخاب كن تا بتوني داخل FS و Flash رو ببيني
نبودلطفالينك دانلودش روبزاريد ممنون ميشم جبران ميكنم
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود همه پلاگینها موجود هستش.در ضمن برای فریم وار گوشی شما که مثل خودم هست فولدر SEFP آماده هم موجود هست که فقط باید اونو دانلود کنی و در فولدر Plugin فار منیجر بریزی و بی هیچ دردسری به فار وصل بشی.
اين هم خدمت شما
sefp010051.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)