تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: تصاوير ويديويي از يو اس بي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض تصاوير ويديويي از يو اس بي

با سلام
    لطفا يكي به من كمك كنه....من يك نرم افزار مي خوام تا بتونه تصاوير ويديويي رو از طريق يو اس بي دريافت كنه مثل نرم افزار هاي وب كم..ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

يعني يكنفر از دوستان هم وب كم نداره!!!!!! :cry: :cry:

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

دوست عزيز شما مشخص نكردي كه ميخواي چيكار كني ! از كجا ميخواي تصاوير ويديويي را دريافت بكني ؟ و براي چي ؟

اگه دوربين فيلمبرداري داري كه بايد خودش اين فرمت انتقال رو ساپورت كنه. اگه وب كمه كه خودت ميدوني چطوري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اولا ممنون كه جواب ما رو داديد.ثانيا من يك دوربين مدار بسته دارم كه تونستم تبديل اون رو به يو اس بي پيدا كنم حالا يك نرم افزار مي خوام كه مثل وب كم هاي جديد بتونه اون تصاوير رو از طريق يو اس بي بگيره.....همين...
    خداكنه يكي جواب ما رو بده و يكي به ما محل بزاره.... :( :( :(

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

برنامه هاي متنوعي در اين مورد ميتوانند به كار گرفته شوند. همه برنامه هاي ويرايش ويديو مانند يوليد Ulead يا پيناكل Pinnacle و يا پرمير Premier و حتي كامستازيا Camstasia
    حالا با در نظر داشتن خروجي دوربين (فرمت ويديو) شما ميتوانيد از اين برنامه ها استفاده كنيد
    ولي اگر ميخواهيد از دوربين مداربسته براي ضبط پيوسته استفاده كنيد بايد قيد كامپيوترتان را بزنيد چون اينكار بطور كامل قدرت كامپيوتر شما را استفاده خواهد كرد و شما نخواهيد توانست به كارهاي ديگر بپردازيد. از اين روش ميتوانيد تنها براي مدت معين و با وقفه استفاده كنيد. يعني اول فيلم را انتقال دهيد و بعد آنرا ويرايش كرده يا بدون ويرايش به يك مديوم (مانند دي وي دي) منتقل كنيد. بعد دوباره شروع به دريافت ويديو نماييد
    براي ضبط دوربينهاي مدار بسته معمولا از يك سيستم مستقل كه از يك يا چند دوربين ٫ يك ترمينال ٫ يك مونيتور (شما ميتوانيد از تلوزيون و يا مونيتور كامپيوترتان بهره ببريد) و يك هارد ديسك تشكيل شده استفاده ميكنند. ترمينال را ميتوانيد بصورت دلخواه تنظيم كنيد و سرعت ضبط فيلم را نيز معين كنيد. دوربينهاي مداربسته معمولا تعداد محدودي فريم در ثانيه ضبط ميكنند كه با اين روش هم در زمان بازبيني و هم در ذخيره فيلم صرفه جويي ميشود
    اگر دنبال يك سيتم مداربسته كامل و ارزان هستيد (اگر در ايران نيستيد) با من تماس بگيريد. اگر در ايران هستيد ميتوانم به يكي از آشنايان معرفيتان كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

tohave جان ممنون.اينكه شما مي فرماييد با هر نرم افزاري مثل ...مي شه درست ولي اين نرم افزار ها قابليت دريافت تصاوير رو فقط از كارت كپچر دارن و نمي تونن فيلم رو از طريق يو اس بي دريافت كنن....من مي خواستم با يك نرم افزار وب كم اون ها رو بگيرم....بازم از جوابتون ممنون...
    هنوز منتظر يك دلاوريم كه بياد و جوابمون رو بده

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

اگر كامپيوتر شما كپچير كارت نداره بايد از يه كپچير كارت خاارجي استفاده كنيد. حالا چه فرمت ورودي آنالوگ باشه چه ديجيتال ٫ بايد كپچير كارت داشته باشي تا فيلم رو وارد كامپيوتر كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اقا پس وب كم هاچطور كار ميكنن؟؟؟اونا كه به يو اس بي وصل مي شن و نيازي هم به كارت كپچر ندارن؟؟؟؟؟؟؟يعني تصاوير ويديويي رو از طريق يو اس بي وارد كامپيوترميشه.....

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

ببخشيد كه يه كم پيچيده شده ٫ اگه كامپيوتر شما با وب كم سازگاره يعني هيچ مشكلي از لحاظ كپچر و غيره نداريد. شما ميتونيد با استفاده از همون برنامه هايي كه در بالا گفته شده ويديو رو ضبط كنيد.
    اگر مشكل خودتون رو واضحتر بگين بهتر ميشه روش كار كرد. مثلا مارك دوربين مداربسته و تغييرات انجام شده و نيز سيتستم كامپيوترتون رو بفرماييد تا بشه يه راهي پيدا كرد
    و من مطمينم كه شما راههاي ابتدايي رو رفتين و نتيجه نگرفتين كه اينجا داريم بحث ميكنيم. اگه پيغام خطايي چيزي دريافت ميكني (موقع وصل دوربين به كامپيوتر) بگو و اينكه خود سيستم چه پيشنهادي بهت ميكنه و اينكه آيا دوربين رو ميشناسه يا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

tohave عزيز...اخه وب كم به يو اس بي وصل مي شه نه به كارت كپچر....منم مي خوام بدون كارت كپچر و فقط از طريق يو اس بي اين كار رو انجام بدم...اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد....

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •