کسی بلده که بر روی فایل های دورن سی دی یک نمونه قفل بگذاریم که خوانده نشه و هیچ کاریش نشه کرد...
نمونه ی این کار رو در قفل نگهبان دیده ایم![]()
کسی بلده که بر روی فایل های دورن سی دی یک نمونه قفل بگذاریم که خوانده نشه و هیچ کاریش نشه کرد...
نمونه ی این کار رو در قفل نگهبان دیده ایم![]()
اگر منظورتون اينه كه موقع ايميج گرفتن از سيدي Read Error بيافته ميتونيد فايلهاي imp نرم افزار WTM CDProtector رو در سطح سيدي پخش كنيد تا موقع ايميج گرفتن اين حالت پيش بياد و زمان ايميج گرفتن به عقب بيافته ولي اين كه هيچ كاريش نشه كرد همچين چيزي نداريم.
برخي ورژنهاي قفل نگهبان از تركهاي مجازي استفاده ميكنن كه اونها هم قابل كپيه و اينطوري نيست كه نشه هيچ كاريش كرد
Last edited by hakhamanesh; 20-05-2007 at 16:02.
اگر شما قفل نگهبان رو چک کرده باشید می بینید که سه فایل NEGAHBAN.SEC و NEGGLP.LCK و NEGAHBAN.WDF غیر قابل کپی بوده و حتی با Isobuster هم نمی توان آن را کپی نمود و یک ارور می زند![]()
![]()
![]()
کدوم ورژن این قفل اینجوریاس؟
خوب شما می تونی با یکم فکر به این نتیجه برسی وقتی یه فایلی رو نمی شه کپی کرد و اطلاعاتی تو اون نیست به دردی نمی خوره و فایل داممی هست و شاید (به احتمال زیاد) از حجم آن تو قفل استفاده شده (یعنی با یه فایل با همون حجم توی ایمیج نیازی به اون فایل نیست)
یه حرف کلی هم اینکه این نگهبان مالی نیست که بخواین از روی روش های بکار رفته تو اون تقلید کنین اگه مالی بود نمی شد با کیل کردن 2 تا کار برنامه رو با خوبی و خوشی ران کرد.
یا علی
شما هم فايل هاي با پسوند imp رو كه هخامنش گفت به همين ناميهايي كه تو نگهبان هست تغيير بده.
همون حالت درست ميشه كه اشاره كردي.
اما من می خوام که فایل هایی که برنامه نویسی شده رو این طوری کنم!!!SILWESTER:
شما هم فايل هاي با پسوند imp رو كه هخامنش گفت به همين ناميهايي كه تو نگهبان هست تغيير بده.
همون حالت درست ميشه كه اشاره كردي.![]()
![]()
![]()
![]()
بيشتر توضيح بده
یعنی می خام که با این کارم یک برنامه ی دانشگاهی رو که دارای فایل های DLLهست ناخوانا کنم و با این کار بر روی همین فایل ها دیگه غیر کپی هست![]()
![]()
![]()
![]()
با این کار دیگه با Clone CD و Iso Buster نمی شه کپی کرد![]()
![]()
![]()
![]()
گرفته شده از آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من هم دارم الان اونو دانلود می کنم نتیجشو با این برنامه بهتون می رسونم...![]()
![]()
![]()
![]()
اینو از آدرس زیر گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من هم دارم فایلی رو که گفته بودید دانلود می کنم![]()
![]()
![]()
![]()
حتما امتحان می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم![]()
![]()
![]()
================================================== ================
ببخشید مثل اینکه سیستمم یک مشکل داشت اینجوری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Reza goli; 24-05-2007 at 10:14. دليل: ببخشید خراب شد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)