تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: با سلام..يه چندتا تفاوت اساسي و جالب ميان قدرت برنامه نويسي دلفي و ويژوال بيسيک ميخواستم بدونم...

پروفشنال Arash_XL7710i_207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض با سلام..يه چندتا تفاوت اساسي و جالب ميان قدرت برنامه نويسي دلفي و ويژوال بيسيک ميخواستم بدونم...

من خودم وي بي کار ميکنم و ميخوام از بين اين دوتا يکي رو انتخاب کنم.

داره خودمونی میشه ahmad1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

از نظر قدرت زیاد فرقی نمیکنند ولی در دلفی همان کارهایی که در وی بی میتوان انجام داد را خلیلی راحتتر میتوان انجام داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض بر عكس

از نظر قدرت زیاد فرقی نمیکنند ولی در وي بي همان کارهایی که در دلفي میتوان انجام داد را خیلی راحتتر میتوان انجام داد

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از لحاظ قدرت اگر بخوايم مقايسه كنيم. بايد از كسي بپرسيم كه هم دلفي رو زياد كار كرده و هم وي بي رو.
    من به نظر خودم و تا جايي كه با اين دوتا زبان كار كردم ميگم كه دلفي به مراتب ساده تر از وي بي هست. ولي وي بي امكاناتي داره كه بعضي وقتا دست پيدا كردن به اونها توي دلفي كار سختيه! از اين لحاظ و اگر به نسبت بخوايم مقايسه كنيم هر دو مساوي هستن و دوتا زبان متفاوت كه برنامه نويسي مي تونه يكيشونو يادبگيره و براي نوشتن برنامه هاش از اون استفاده كنه.
    خود من دلفي رو خيلي بيشتر مي پسندم ولي خوب دلفي اشكالات زيادي داره كه اون اشكالات رو من در وي بي هيچ وقت نديدم.

داره خودمونی میشه ahmad1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

حالا که اینطوری میگین یه برنامه مثال بزنین که با هر دوتا بنویسیم شما با وی بی ما دلفی کارا هم با دلفی.

حـــــرفـه ای مرد مباح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    روي ميخ

پيش فرض

سلام حامد جان.
    شما چندين بار به اين نكته اشاره كرديد كه يك سري مشكل توي دلفي ديدي.
    ميشه بيشتر دربارش توضيح بدي؟؟

ضمنا آرش عزيز.
    دلفي نسبت به وي بي خيلي سريعتر و روتينتره.
    چون حجم كامپوننتهايي كه داره خيلي بيشتر و در نتيجه سرعت رو بالاتر ميبره و لازم نيست براي هر كاري Ocx نصب كني. البته از لحاظ قدرتي نميدونم كدوم بهتره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

سلام
    ولي خوب دلفي اشكالات زيادي داره كه اون اشكالات رو من در وي بي هيچ وقت نديدم.
    میشه چند تا از مشکلاتش رو بگید ...
    هر کاربری که جایی از کد نویسی گیر میکنه ، اونجا رو به عنوان یک مشکل زبان برنامه نویس طلقی می کنه ، ولی اگه بیشتر بررسی بشه ، میشه برای حل یک مسئله در برنامه نویسی چندین راه حل پیدا کرد ، حالا مثلا دلفی یک راه حلی داره و وی بی یک راه حا دیگه ... و کلا هدف یک زبان برنامه نویسی فراهم کردن محیطی مجهز و سریع و قدرتمند برای ساخت و توسعه یک نرم افزار است که به نظر من دلفی حداقل از نظر سرعت و قدرت از VB خیلی بهتره ... ( اوج قدرت نمایی دلفی رو می تونید توی نسخه 2007 ببینید ) ...
    به نظر من دلفی برای نوشتن یک Win Application ، بهتر از VB است ...
    از جمله برتریهای دلفی میشه به سرعت و قدرت زیاد ، دارا بودن یک زبان شیرین و جذاب ( که من اصلا این مورد رو توی زبان VB ندیدم ) ، ایجاد و تحویل پروژه بدون دردسر ( لازم نیست شصت کیلو فایل و DLL سوار برنامه کنید تا کار کنه و موقع ساخت Setup نیازی به فایلهای پروژه و ... نیست ) ، دارا بودن کامپوننتهای زیاد و مناسب برای هر کاری ( حتی Web Application ) ، کامپایلر قدرتمند که هرگز کامپایلر VB نمی تونه با دلفی مقابله کنه و ... ، و یکی از نکته های عالی اون پشتیبانی کامل از شی گرایی است که البته ما در پروژه هامون ازش استفاده نمی کنیم ولی در سطح حرفه ای خیلی خیلی مفید است ...
    حداقل برای انجام پروژه های نرم افزاری برای یک شرکت یا ... در ایران ، من دلفی رو پیشنهاد می کنم ...

موفق باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزيزم
    من تاحدودي با دلفي و وي بي كار كردم و دلفي رو بيشتر پسنديدم . يكي از محاسني كه به نظر من دلفي داره اينه كه هلپ فوق العاده اي داره و من اينو تو ديگر برنامه ها و مخصوصا وي بي كمتر ديدم . من IDSN رو برا وي بي نصب كردم ولي چيز زيادي عايدم نشد . گذشته از اون error هاي دلفي خيلي واضحتر است و ما منظور كامپايلر رو از خطايي كه بهمون داده راحتتر مي فهميم . ديگه اينكه دلفي خودش يك پايگاه داده مجزا داره و در عين حال ميتونيد از db هاي ديگه مثل access, sql server ,foxpro,dbs استفاده كنيد و وي بي تو اين زمينه ضعيف تره يعني خودش پايگاه داده مجزا نداره . و يه مورد ديگه اينكه شما در دلفي يه سري از كامپوننتها رو كه نياز داري خودش داره و بقيه رو بايد نصب كني ولي در وي بي كامپوننتهاي كمي رو بطور پيش فرض در اختار شما ميگذاره . ديگه چيزي به ذهنم نميرسيه . قربون همتون

پروفشنال Arash_XL7710i_207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

میگن دلفی توابع زیادی داره هم api و هم ساده...
    درسته؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

سلام
    به نظر من دلفي داره اينه كه هلپ فوق العاده اي داره
    کاملا موافقم ... ، خیلی از مشکلاتم رو حل کرده ...
    میگن دلفی توابع زیادی داره هم api و هم ساده...
    درسته؟؟
    آره درسته ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •