بعضی ها میگن
ای وای چرت و پرت زیاد نوشتم و الانه که مدیر تدکر بده و من بن شم
در کل بن شدن یعنی چی؟؟
یعنی اخراج ، یا اخراج موقت
تذکر مدیران هم چه طوریه؟؟
چرا در مشخصات بعضی ها،، تذکراتشون و تعداد اونا نوشته شده
![]()
بعضی ها میگن
ای وای چرت و پرت زیاد نوشتم و الانه که مدیر تدکر بده و من بن شم
در کل بن شدن یعنی چی؟؟
یعنی اخراج ، یا اخراج موقت
تذکر مدیران هم چه طوریه؟؟
چرا در مشخصات بعضی ها،، تذکراتشون و تعداد اونا نوشته شده
![]()
Last edited by peyman_nn; 20-05-2007 at 13:29.
بن یعنی اخراج! ولی قابل برگشته! البته نه به این راحتی ها!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر هم یا با پست و پیغام داده میشه یا توسط همون علامت!
آقا من تجربه دارم!!
یعنی 7 روز بن شدم بن شدن 2 نوع داره بن شدن موقت که مثل من بن شدن همیشگی که جرمت خیلی زیاده!!
بن شدن توي سيستم فروم اينجا تايميه! ممكنه Reverse بشه بعد از يه مدت يا اينكه به كل براي هميشه باشه. دليل هاشم زياده يكي اينكه يه نفر دوتا آي دي درست كنه و يا اينكه نوشته هاي خلاف قوانين بنويسه كه البته كسي كه وارد انجمن ميشه اگر دلش نخاد بن بشه اين كارا رو نمي كنه.
و اين امر هم كاملا منطقيه كه مديران كساني رو كه برخلاف قوانينشون رفتار مي كنن از فرومشون بيرون بندازن.
ولی اگه به طور دائم بن بشه دیگه هیچ وقت و با هیچ نام کاربری نمیتونه بیاد... اگه کاربرلجبازی نکنه معمولا به طور دائم بن نمیشه
خب مدیرا چه طوری می فهمند که اونه ؟؟
![]()
یکی از دوستان تو اون مستطیل بغل ویرایش و نقل قول (quick replay to this message)
یه کارت زرد گرفته بود یا بهتره بگم رنگ اون مستطیل زرد شده بود
دلیلش چیه ؟؟
![]()
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نیست مدیرها بفهمند
خود سایت احتمالا از روی مادر بورد یا همچین چیزها متوجه میشه و اجازه ی ورود نمیده
نه عزیزم! مادربورد و این حرفا نیست!
از روی خصوصیات یا نحوه پست دادن و خیلی چیزهای دیگه ممکنه پی ببرن که این کاربر تازه کیه!
ولی ربطی به مادربورد و IP و امثال اینها نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)