تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه

Banned The End's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه

سلام
    من 2 تا کامپیوتر دارم طریقه ی شبکه کردن و اشتراک گذاری اینترنت و فایل رو هم بلدم , قبلا هم دقیقا کارایی که الان میکنم رو با موفقیت انجام دادم , روی هیچ کدوم از کامپیوتر ها برنامه امنیتی نصب نیست , فایروال ویندوز هم off هست ,
    به راحتی فایل دریافت و ارسال میشه , ip ها پینگ میشوند اما اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه , کسی چیزی به ذهنش میرسه؟ من که اعصابم خورد شده راهنمایی کنید

طریقه کار هم میگم که ببینید درسته یا نه

روي My Computer راست كليك و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك

Local Area Connection , Properties و بعد قسمت TCP/IP بري و براي كامپيوتر خودم IP مثل 192.168.0.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 و براي كامپيوتر ديگر 192.168.0.2 و getway 192.168.0.1

روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك زدم

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يه امتحان بكن ببين جواب ميده يا نه
    آي پي ها هر دو كامپيوتر را بردار
    بعد روي كامپيوتر اول اينترنت شرينگ را فعال كن
    در اين حالت خود اين كامپيوتر اي پي 192.168.0.1 ميگيره و مثل dhcp هر كامپيوتر بهش وصل بشه
    آي پي ميده - شايد اينطوري جواب بده -يه امتحان كنيد

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما يه نگاهي بكن ببينم گزينه All ow other network users to control or disable the shared Internet connection رو تيك نزده باشي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من 2 تا کامپیوتر دارم طریقه ی شبکه کردن و اشتراک گذاری اینترنت و فایل رو هم بلدم , قبلا هم دقیقا کارایی که الان میکنم رو با موفقیت انجام دادم , روی هیچ کدوم از کامپیوتر ها برنامه امنیتی نصب نیست , فایروال ویندوز هم off هست ,
    به راحتی فایل دریافت و ارسال میشه , ip ها پینگ میشوند اما اینترنت share نیست هرکاری انجام میدم کامپیوتر دوم نمیتونه از اینترنت استفاده کنه , کسی چیزی به ذهنش میرسه؟ من که اعصابم خورد شده راهنمایی کنید

طریقه کار هم میگم که ببینید درسته یا نه

روي My Computer راست كليك و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك

Local Area Connection , Properties و بعد قسمت TCP/IP بري و براي كامپيوتر خودم IP مثل 192.168.0.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 و براي كامپيوتر ديگر 192.168.0.2 و getway 192.168.0.1

روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك زدم

روي كامپيوتري كه مي خواهيد Internet Sharing را فعال كنيد بايد دو تا كانكشن داشته باشيد يكي به اينترنت و يكي به شبكه داخلي حالا شما بر روي كانكشن اينترنت كليك راست مي كنيد و بعد آن گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection را فعال مي كنيد حالا به شما يك پيغام مي دهد مبني بر اينكه آدرس شبكه محلي شما به 192.168.0.1 تغيير كرد براي تنظيمات كلايت ها مي خواهيد DHCP اقدام كند يا خودتان به صورت دستي آنرا تنظيم مي كنيد كه اگر كلاينت ها رو در حالت تنظيم با DHCP قرار بدهيد مشكل شما حل مي شود و كلايت ها به اينترنت وصل مي شود

داره خودمونی میشه metax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اگه همه اینکاراروانجام دادی ونشد،کارت شبکه رو ان اینستال کن ودوباره نصبش کن واینترنت رو شیر کن حتمابایددرست بشه

Banned The End's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنون از همه
    موارد رو امتحان میکنم جوابشو میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •