تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: استفاده همزمان از file transfer و adsl

داره خودمونی میشه gsmata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض استفاده همزمان از file transfer و adsl

چطوری میتونم دو عدد کامپیوتر را با هم طوری لینک کنم که هم در هر دو اینترنت adsl داشته باشم هم فایل ارسال کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من شما با داشتن يك CrossOver Cable مي توانيد دو كامپيوتر رو به صورت سخت افزاري بهم متصل نماييد
    حالا براي به اشتراك گذاشتن اينترنت نرم افزارها و راه هاي مختلفي وجود دارد ساده ترين راه اين است كه شما بر روي كانكشن اينترنت راست كليك كرده و Properties بگيريد و بعد به قسمت Advanced رفته و گزينه Allow other network users to connect through this computer's Internet connection رو تيك بزنيد
    براي Share كردن فايل بين دو كامپيوتر بايد روي كارت شبكه ات راست كليك كني و بعد Properties و بعد File and Printer Sharing for Microsoft Networks رو فعال كني و بعد به قسمت TCP/IP بري و براي دو كامپيوتر يك رنج IP مثل 192.168.10.1 با Mask مثلا 255.255.255.0 تعريف كني همين كار رو براي كامپيوتر ديگر تكرار كني فقط عدد آخر آنرا بجاي يك ،دو بزاري
    و بعد بر روي My Computer راست كليك كرده و Properties و بعد ‍Computer Name و بعد گزينه Change و بعد در قسمت WorkGroup براي هر دو كامپيوتر يك نام مشترك رو وارد كنيد
    و بعد بر روي فولدري كه مي خواهي Share كني بروي و Properties بگيري و بعد گزينه Sharing بدين صورت فولدر مورد نظر رو Share كني حالا از My Network Places مي تواني كامپيوتر ديگر و فايل هاي Share شده رو ببيني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •