سلام به همه ی عزیزان گل
اگه یادتون باشه من یه چند روز پیش درمورد adsl یه تاپیک زدم تو همین قسمت که حتی تو همین صفحه هم هست و هنوز تو صفحه دو نرفته !
خوب من همین الان رفتم و فرم رو گرفتم و تکمیلش کردم فقط مونده تا شنبه بانک ها باز کنن و پولو به حسابشون بریزم !
ولی خدایی چند تا چیز خیلی برام مبهمه ! یکی همین قیمت هایی که دادن به من :
این لیست قیمتی که بهم دادن :
1.سرویس جدید np1-3month با نام کاربری *****| تعداد : -| مبلغ واحد :- | جمع کل : 871.545 ریال
2.ابنومان شرکت مخابرات بابت سرویس جدید با نام کاربری *****| تعداد : -| مبلغ واحد :- | جمع کل : 95.400 ریال
3. %6 مالیات و عوارض بابت سرویس جدید با نام کاربری *****| تعداد : -| مبلغ واحد :- | جمع کل : 52.292 ریال
4. میکروفیلتر | تعداد : 1| مبلغ واحد 10.000 ریال| جمع کل : 10.000 ریال
5. نصب و راه اندازی | جمع کل : 200.000 ریال
جمع و کل مبلغ پرداخت (ریال) 1.229.237 ریال
درضمن ! سه ماهه و سرعت 128 کیلوبایت !
خوب این لیست کامل قیمتش بود !
خوب حالا چند نکته برام خیلی مبهمه !
این قضیه میکرو فیلتر چیه ؟ ببینم این مودم میکرو فیلتر اصلا چیز خوبیه یا نه ؟ ایا به درد شبکه میخوره یا نه ؟ اخه میخوام دوتا سیستم رو به هم شبکه کنم یکی ماله خودم یکی ماله همسایم !
بغییه قیمت ها برام اصلا چیز عجیبی نیستن ! اخه اینجا قیمت ها همینجوری دیگه چه کنیم که شهر ما اینجوری داداش !(زاهدان)
درضمن سرویس پارس انلاین هست !
ولی به غیر از مساعل پولش چند نکته مبهم دیگه در مورد فرمش تقاضا بود :
یکی اقا تو فرم نوشته بود که تعداد pc ! من اونو نوشتم دو تا ! ولی تو شکم که بعد ایا اگه بخوام بیشتر از دوتا pc رو به هم شبکه کنم ایا به مشکلی بر نمیخورم ؟ مثلا اگه بخوام یک سیستم دیگه بزارم و اونو سرور کنم و این دوتا سیتم دیگه رو به اون وصل کنم ایا سر این موضوع مشکلی پیش نمیاد ؟ و درکل اصلا این سوال رو واسه چی پرسیده ؟
و درضمن ! بروبچ گل ! یکی از دوستام خیلی منو نسبت به خرید adsl سرزنش کرد ! گفتم من خودم داشتم ولی سرعتش خیلی بده میگه اندازه ی دیال اپ !!!!!!! اینو خودم کف کردم ولی زیاد جدی نگرفتم ولی دلم .........
درضمن : بروبچ گل : من الان سرعت 128 رو گرفتم ببینم بعد از یک ماه اگه دیدم سرعتش کفاف نمیکنه !!! ایا میتونم برای دوماه بعدش که از قرارداد مونده رو 256 کنم ؟ و متقابلا هزینش رو پرداخت کنم ؟ ؟ ؟ این یکی هم خیلی برام مهم و مبهمه !
به هرحال اگه میشه در این مورد هم یه توضیحی بدید !
خوب حالا میرسیم سر موضوع شبکه کردن !
بروبچ گل من تاجایی که فهمیدم باید وقتی شبکه میکنیم رو اون سیستمی که مودم نصب شده باید همیشه روشن باشه تا اون یکی دیگه بتونه استفاده کنه ! خوب من به یه مشکل کوچولو برخوردم ! اخه سیستم منم اگه دروغ نگم سیستم باحخالی هست و دلم نمیشه که همیشه روشن باشه ! پس از خیر سیستم خودم گذشتم ! خوب میرسیم به سیستم همسایمون : اون بنده خدا هم سیستمش از ماله من یکی خیلی بهتره ! یعنی یه جورایی اخرشه ! پس اونم فکر نکنم موافق باشه که سیستمش همیشه روشن باشه ! ولی ولی !! : همسایم یه سیستم دیگه داره که چیز مالی نیست ! ! یعنی یه جای پرته تو خونه ! خوب ما چطور میتونیم کاری کنیم که اون سیستم دوم دوستم سرور باشه و سیستم من و رفیقم بدون اینکه همیشه رو شن باشن بتونیم از سرویس استفاده کنمی طوری که فقط اون سیستم دو همیشه روشن باشه :؟؟؟؟ و در مورد اون مسعله بالایی که مشکلی پیش نمیاد (تعداد pc ) ???
بخدا خیلی این سوال ها برام مبهم هستند ! اگه میشه منو از شک .و تردید درارید............
اخه بخدا منم تقصیری ندارم و تازه کارم ! اگه جایی مشکلی هست به این برادرتون کمک کنید تا برم فرم رو ویرایش کنم !
به هرحال به قول یارو گفتنی ! » همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
موفق باشید
درپناه حق