تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پهنای باند اینترنت

داره خودمونی میشه mhnmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

13 پهنای باند اینترنت

سلام به همه دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه

می خواستم بدونم تا بحال از شما کسی تونسته بوسیله مودم از حداکثر پهنای باند استفاده کنه

محض اطلاع بهتون بگم که همتون خوب میدونید سرعتی که ما با اون به اینترنت وصل میشویم حداکثر 7 کیلو بایت می باشد.

و برای دانلود کردن هم بیشتر از 4 کیلو بایت نشده .

حالا یک چیز جالب

من یک دوست دارم که مخ کامپیوتر و محصل رشته کامپیوتر است اون متخصص برنامه نویسی و هکر و شبکه است

یک روز من را به خونشون دعوت کرد و میخواست یک چیز جالبی به من نشون بده و اون هم این بود که بوسیله مودم

وقتی کانکت شد به اینترنت سرعت واقعی خودش رو در یک سایت تست زدن سرعت اینترنت نشون داد و من از تعجب شاخ در آوردم و آن هم این بود که سرعت رسیو کردن یا دانلودش 40 کیلو بایت بود

ازش پرسیدم گفتم چجوری این کار رو انجام دادی

گفت یک برنامه نوشته که مخلوطی از دستورات نوشتن ویروس و هک کردن و یکمی دستکاری کردن در رجیستری ویندوز این کار رو کرده و البته نیاز به یک مودم سه چیپ اصل زولتریکس یا راکول دارد که مال من راکول 3 چیپ است

راستش رو بخواهید من که باور نکردم اما واقعان اینچنین بود و یک چیز جالب ابن بود که گفت این سرور کم کردن پهنای باند مخابرات رو یک جورایی دورش زده

واقعان عجبا داشت ولی راستش رو بخواهید من باورم شد چون این پسره مخ مخ

ازش خواستم اون برنامه ای که نوشته هم به ما بده گفت شرمنده مسئولیت داره و نمیشه و دوستم میگفت من فقط میخواستم که بدونی

که برای هر دردی دوایی است و اینکه ما اگر بخواهیم میتوانیم

خوب من حالا از شما دوستان می خوام بپرسم واقعان میشه یا نه خالی بندیه من که واقعان جا خوردم

اگه میشه همچین کاری هم به ما یاد بدید.

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشيد شما كجا هستيد كه به سرعت 40كيلو بايت ذوق مي كنيد!!!!!!!!!

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

يه همچين چيزي براي اينترنت زغالي (DialUp) امكان نداره!
    توي آي اس پي براي سرعت ها يه محدوديت خاصي در نظر گرفته شده و همچنين از مخابرات براي كاربراني كه از ديتا استفاده مي كنن، امكان نداره من خودم با مدرك كارشناسيي كه دارم به يقين ميگم كه اين مساله كاملا كذب هست و نميشه از dialup با اون سرعت دانلود كرد.
    دوستتون هم احتمالا به شما مبناي محاسبه سرعت رو توي نرم افزارش Kilobit گذاشته بود كه چون اين دوتا مبنا از لحاظ اسمي خيلي شبيه هم هستن شما هم به اشتباه افتادين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه whisper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظر من هم نمیشه
    ولی قبلا که از dialup استفاده میکردم گاهی اوقات قاتی میکرد سرعت رو مینوشت 115 شاید اینم اینجوری شده
    ولی تو سرعت کارکرد فرقی نداشت
    بهترین کار اینه که شما اونجا یه چیزی بزاری دانلود شه اون موقع اگه راست بگه معلوم میشه دیگه
    من که الان از دانشگاه کانکت میشم اینجا ADSL 512 استفاده می کنن البته با بقه مشترک استفاده میشه سرعت دانلودم حدود 30 تا 35 دیگه بیشتر ندیدم اینجا ولی همینم کار راه اندازه شما هم هینو ازش بخواه اگه راست بگه کاملا معلوم میشه

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دو حالت داره ..

یکیشو حامد عزیز گفت ...

یکیشم من می گم .
    دوست شما ADSL داره و سر شما رو کلاه گذاشته .

راه هایی هست که بشه bandwich رو زیاد کرد تا پهنای باند بالا بره ... اما مودم dial-up کلا 56kbps ساپورت می کنه پس چطور ممکنه که 40kbps دانلود یا رسیو کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امکان نداره اصلا بستری که دایال آپ روش کار میکنه نمی تونه بیشتر 56 k پهنای باند داشته باشید اگر DSl بود باز یه چیزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين كار امكان نداره و اين دوستمان براي سرگرمي اين تاپيك رو ايجاد كردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •