سلام دوستان
من يه سوني اريكسون كا750 دارم ووقتي آن رابه كامپيوتروصل ميكنم شارژميشه حالااگه نخوام شارژبشه بايدچيكاركنم راهنمايي كنيدممنون ميشم
سلام دوستان
من يه سوني اريكسون كا750 دارم ووقتي آن رابه كامپيوتروصل ميكنم شارژميشه حالااگه نخوام شارژبشه بايدچيكاركنم راهنمايي كنيدممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت
رسول جان... شما نقشتون این وسط چی بوده؟
تایید بی احترامی یه نفر با خود بی احترامی هیچ فرقی نمیکنه
جریان چیه ؟![]()
چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد ؟
من k800 دارم در روز چند بار به سیستم وصلش میکنم و از اونجایی که شنیدم وقتی باطری شارژ میشه باید صبر کنیم تا کامل پر بشه و در غیر اینصورت عمر باطری کم میشه.
میخوام از این امکانش استفاده کنم![]()
ولی راهشو شما لطف کن به ما هم بگو .
در مورد سوال تا÷یک نظری ندارم!!!اا در مورد حرف شما...باید بگم کاملا اشتباه هست...باطری های قدیمی اینجوری بودن....دعوت می کنم 3 تا مقاله درباره باطری ها رو تو تا÷یک نکات مرجع بخون:
با 3 عنوان:
اگر از عمر باطری کم نمیکنه که بیخیال ... من فقط نگران اون مورد که شنیدم بودم .
بذار واسه خودش یه کمی شارژ بشه حال کنه .
راستی با اولین جمله امضات حال میکنم . خیلی باحاله.
100%تایید میشه
من اين مسئله را از لحاظ باطري ثابت نميكن. از لحاظ عقلاني ثابت ميكنم. شركت سوني اريكسون كه الآن از بزرگترين توليدكننده ها و جزو 5 شركت موبايلي دنياست. با گذاشتن اين امكان در گوشيها واقعا يعني به ذهن اونها خطور نكرده كه چيزي كه براي گوشي ضرر داره داخل گوشي نگذارند. خدايي يه ذره فكر ميكردي خيلي راحت به جواب ميرسيدي.
خوب شما که فکر کردی به جواب رسیدی واسه انجمن و کلیه اعضاش کافیه . (یعنی یه جورایی معما چو حل گشت آسان شود)
مرد حسابی ! منم اینو خوب میدونم !!! ولی خوب اینکه من خودم فکر کنم به جواب برسم کافیه یا اینکه از چند نفر که در این زمینه تجربه بیشتری دارن سوال کنم و مطمئن بشم ؟
شاید شما به هرچی فکر میکنی و به جواب میرسی واست کافی باشه !
ولی من اگر هم از چیزی مطمئن باشم بازم با بقیه مشورت میکنم تا به نتیجه بهتری برسم.
از این حرفها گذشته، به نظر شما هر شرکتی هر کاری انجام داد دلیل میشه که کارش درست بوده ؟ خیلی از شرکت ها هستن که چند وقت بعد گند کاری که کردن در میاد و مجبور میشن جنسشون رو از تو بازار جمع کنن ! اشتباه همیشه پیش میاد. مثلا همون جریان باطری هایی که آتش میگرفت.
حالا اگر بخوایم بر فرض مثال هم بگیریم که کامل شارژ نشدن باطری باعث کاهش طول عمرش میشه مگه چه ضرر جبران ناپذیری به بار میاره که مثلا سونی اریکسون این امکان واقعا مفید رو توی گوشیهاش استفاده نکنه ؟ در نهایت اگر قراره یه باطری 5 سال عمر کنه با این کار 4 سال عمر میکنه . فکر نمیکنم فاجعه بزرگی رخ بده !
واقعا باعث تاسفه که بعضی ها اینقدر راحت شعور بقیه اعضا انجمن رو زیر سوال میبرن !
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)