سلام
راستش من نمیدونم فرق بین ویندوز 32 و 64 بیتی چیه؟ولی توی نرم افزار تیون آپ بهم توصیه میکنه که از ویندوز ایکس پی 64 بیتی استفاده کنم.بنظر شما می ارزه که اول پیداش کنم و بعد دانلودش کنم و بعدمشکل قانونی کردنش رو حل کنم یا نه؟
ممنونم
سلام
راستش من نمیدونم فرق بین ویندوز 32 و 64 بیتی چیه؟ولی توی نرم افزار تیون آپ بهم توصیه میکنه که از ویندوز ایکس پی 64 بیتی استفاده کنم.بنظر شما می ارزه که اول پیداش کنم و بعد دانلودش کنم و بعدمشکل قانونی کردنش رو حل کنم یا نه؟
ممنونم
ویندوز 32 بیتی برای cpu های 32 بیتی و و یندوز 64 بیتی برای cpu های 64 بیتی هست و شما باید با توجه به مدل cpu خودتون ویندوز رو انتخاب کنید.cpu های 32 بیتی قادر به اجرای ویندوز های 64 بیت نیستند ولی cpu های 64 بیت قادر به اجرای هر دو نوع ویندوز میباشند اما باید توجه داشته باشید با نصب وبندوز 32 بر روی اینگونه cpu ها شما نمیتوانید از تمام توان این cpu ها استفاده نمایید
64 بیتی ها فوق العده هستند
البته از لحاظ سرعت
ویندوز 64 بیتی ایکس پی تو 4 ثانیه بالا میاد اما 32 بیتی جئن آدم رو می گیره..............................
بسته به نوع سخت افزار باید از 32 یا 64 استفاده کرد .
تنها فرق عمده 64 با 32 ساپورت حافظه بیشتری است
ممنونم دوستان .بنظر میرسه که بایددنبال یه لینک دانلود و همینطور نحوه قانونی کردنش بگردم.ممنون مشم اگه کسی سراغ داره مرحمت کنه.
متشکرم
حالا از نظر نرم افزاري چي هر نرم افزاري رو ميشه رو 64 بيتي نصب كرد ؟
اینطوری بجایی نمی رسید!
بهتره بجای این حرفها درست و حسابی با مفهوم 64 بیتی آشنا بشید:
تفاوتها + برتریها + معماری + برنامه ها + ساپورت + ... همه در:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود
فارسیشو داری یا ترجمش کنم ؟![]()
آقا از كجا بفهميم كه cpu 64 بيتيست يا 32 بيتي؟؟؟
آيا برنمه خاصي هست يا از داخل ويندوز هم ميشه فهميد؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)