تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: SQL DataBase In VB

داره خودمونی میشه hidensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

11 SQL DataBase In VB

سلام
    خواهش می کنم یکی آموزش ساخت پایگاه داده SQL توی Vb رو آموزش بده .
    نیاز شدید دارم.

موفق باشید

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز، تو فروم خوب نمی تونی اینو یاد بگیری، بهتره بری یه کتاب بگیری یا یه Pdf ای چیزی!!!

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1- اول از همه باید به زبون t-sql یک آشنایی مشختصری پیدا کنی نترس راحته یه نگاهی به اینجا بنداز :
    2-microsoft sql server 2000 رو رو سیستمت نصب کن

3- یک شی ado رو فرمت بنداز و ازش لذت ببر !!!

طریقه قرار دادن ado بر روی فرم و برقراری ارتباط :
    1- ctr+t

2- تنظیم conection string

اکر sql به درستی روی سیستمت نصب باشه تنظیمات رو ادامه بده در غیر اینصورت sql رو مجدد نصب کن یا مشکلش رو رفع کن

ok کن کار تمومه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستی اساتید بزرگوار چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
    1-میخوام برنامم رو سیستم کاربر که بالا اومد conection string خودش تنظیم شه چطور میشه این کار رو انجام داد ؟
    2-سورس آماده اگه دارین ممنون میشم
    3-دستور ایجاد دیتابیس رو توضیح بدین . دستورات ایجاد جدول ، فیلد و . . . رو ایجاد کردم چطور باید به دیتابیس پست کنم ؟

ببخشین چون وقت زیادی ندارم و واسه پروژه پایگاه داده بهش احتیاج دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

14

راستی اساتید بزرگوار چند تا سوال داشتم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
    1-میخوام برنامم رو سیستم کاربر که بالا اومد conection string خودش تنظیم شه چطور میشه این کار رو انجام داد ؟
    2-سورس آماده اگه دارین ممنون میشم
    3-دستور ایجاد دیتابیس رو توضیح بدین . دستورات ایجاد جدول ، فیلد و . . . رو ایجاد کردم چطور باید به دیتابیس پست کنم ؟

ببخشین چون وقت زیادی ندارم و واسه پروژه پایگاه داده بهش احتیاج دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
    منظورت از source چی جورشه؟ دو تا سوال دیگتم دقیقا متوجه نشدم!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منظورت از source چی جورشه؟ دو تا سوال دیگتم دقیقا متوجه نشدم!!!
    هر جور سورسی که از دیتابیس SQL Server 2000 استفاده کنه ، اگه دیتابیس رو هم خودش ایجاد کنه که چه بهتر .

1- چطور میتونم با استفاده از شیء DAO 3.51 به دیتابیس SQL Server 2000 وصل بشم ؟؟؟
    2- با استفاده از شیء ADO چطور میتونم خودم متن conection string رو ایجاد کنم ؟ یعنی نمیخوام با استفاده از گزینه Build و انتخاب ارائه دهنده SQL و . . . از لیستی که IDE در اختیارم میزاره متن رو ایجاد کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

14

هر جور سورسی که از دیتابیس SQL Server 2000 استفاده کنه ، اگه دیتابیس رو هم خودش ایجاد کنه که چه بهتر .

1- چطور میتونم با استفاده از شیء DAO 3.51 به دیتابیس SQL Server 2000 وصل بشم ؟؟؟
    2- با استفاده از شیء ADO چطور میتونم خودم متن conection string رو ایجاد کنم ؟ یعنی نمیخوام با استفاده از گزینه Build و انتخاب ارائه دهنده SQL و . . . از لیستی که IDE در اختیارم میزاره متن رو ایجاد کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین
    منظورت اینه که فقط با کد از DataBase استفاده کنی؟ دیگه از Data Source Cofiguration Wizard استفاده نکنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جون من اگه یاد نداری بیخود سر به سر نزار !!!!
    تو انجمن برنامه نویس مطرح کردم ، یه چیزایی هم پیدا کردم . بر بچ p30 هم که دیگه بخار ندارن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

2 اول منظورتو برسون!!!

جون من اگه یاد نداری بیخود سر به سر نزار !!!!
    تو انجمن برنامه نویس مطرح کردم ، یه چیزایی هم پیدا کردم . بر بچ p30 هم که دیگه بخار ندارن
    دوست احتمالا مشهدی یه عزیز، مهمترین چیز اینه که آدم بتونه منظورش رو به فرد مقابل برسونه، و اینکه چیزی که اون می خواد رو انتقال بده نه اینکه با نیش و کنایه حرف هایی بزنه که هیچ فایده ای جز کدورت نداره!!! من دارم واسه شما وقت می زارم و هردفعه که وارد Forum می شم چک می کنم که مشکلتون حل شده یا نه، حتی اگر چیزی رو ندونمسعی می کنم برم دنبالش نه اینکه به اعضای یه فروم اعتراض کنم!!!

یکی از چیز های بده Forum (بجز پست های تکراریش!!! ) بی احترامی افراد نسبت به همه.

خوب شما هم برو جای دیگه دنبال جوابت بگرد، جایی که همه افرادش مخ باشن و با یه حرف تو تا تهش رو بخونن

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست احتمالا مشهدی یه عزیز، مهمترین چیز اینه که آدم بتونه منظورش رو به فرد مقابل برسونه، و اینکه چیزی که اون می خواد رو انتقال بده نه اینکه با نیش و کنایه حرف هایی بزنه که هیچ فایده ای جز کدورت نداره!!! من دارم واسه شما وقت می زارم و هردفعه که وارد Forum می شم چک می کنم که مشکلتون حل شده یا نه، حتی اگر چیزی رو ندونمسعی می کنم برم دنبالش نه اینکه به اعضای یه فروم اعتراض کنم!!!

یکی از چیز های بده Forum (بجز پست های تکراریش!!! ) بی احترامی افراد نسبت به همه.

خوب شما هم برو جای دیگه دنبال جوابت بگرد، جایی که همه افرادش مخ باشن و با یه حرف تو تا تهش رو بخونن
    ايشون همون اول بخوبي توضيح دادند منظورشون رو
    شما گويا متوجه نشديد
    بهتره دوستاني كه مثل من جواب درخوري ندارند بي جهت پست نذارند و اتهام به ديگران وارد نكنند!
    =-=--=-==--=-=-=--=-=--=-=-=-=
    bad_boy_2007جان بابت مطالب جالبتون توي اين انجمن كه هميشه واسهء من مرجع هست تشكر مي كنم
    ببخشيد
    Last edited by Hektor; 14-05-2007 at 19:45.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •